Celeb

Az megvan, hogy Reviczky nem csak egy színész, de egy kávé is?

Bors

Létrehozva: 2017.11.19.

Hogy mi?!

Forrás: Bánkúti Sándor

A Kossuth-díjas színművész régóta a minőségi kávézás hazai nagykövete, aki él-hal a finom pörkölésű, tökéletes kávéért. Arra azonban még maga Reviczky Gábor sem számított, hogy a magyar kávéforgalmazó, akivel hosszú idő óta dolgoznak a legkiválóbb ízharmónia megalkotásán, meglepetésként róla nevezi el legújabb, kedvenc feketéjét.

– Régóta nagy kávékedvelő vagyok, a napjaim csak ezzel indulhatnak és általában ezzel is zárulnak, persze azért közben is lecsúszik egy-kettő. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a minőségi kávézás magyar nagykövete lehetek, az még inkább, hogy egy kávét is elneveztek rólam, hiszen élek-halok a finom, krémes, lágy ízhatású rövid kávéért - mesélte lelkesen Reviczky, akinek otthon felesége készíti a legínycsiklandóbb feketét.

Az első magyar kapszulás kávét forgalmazó cég társtulajdonosa magyarázta el, miért pont a színművészre esett a választásuk a névadásnál.

– Szerettünk volna a küldetésünk mellé hiteles arcokat választani, így nagy örömünkre szolgált, hogy Reviczky Gábor művész úr a minőségi kávézás hazai nagyköveteként támogat minket. Most egy új terméket, a színművész kedvenc ízvilágát mutattuk be, melyet tiszteletünk jeléül Reviczky Gáborról neveztünk el – magyarázta Eitzenberger Balázs. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek