Anyaság

Puskás-Dallos Bogi bevállalta! Így néz ki valójában az alakja szülés után

Barby

Létrehozva: 2024.05.13.

Kevés hazai sztár vállalja azt, hogy pár hónappal a szülés után megmutatja alakját. De Puskás-Dallos Bogi nem ilyen, ő büszkén vállalja teste változását.

Nincs is földöntúlibb boldogság annál, amikor egy új élet sarjad egy nő szíve alatt. Így van ezzel Puskás-Dallos Bogi is, aki alig várta, hogy kisfia megszülessen és a karjaiban tarthassa. Azóta a kis Ábel már nyolc hónapos lett, az énekesnő pedig úgy érezte, itt az idő, hogy visszamenjen edzeni. Mert bármennyire filigrán is az alakja, a várandóssággal rá is rakódtak kilók. 

Puskás-Dallos Bogi
Puskás-Dallos Bogi kisfia születése után is bomba formában van (Fotó: TV2)

Puskás-Dallos Bogi haspólóban, testre simuló edzős szettben pózol 

A gyönyörű énekesnő minden fáradtság és kialvatlanság ellenére ragyog, amióta édesanya lett. Férjével, Puskás-Dallos Petivel tervezték a babát, akinek létezéséről először december 31-én szereztek tudomást, de az örömük nem sokáig volt felhőtlen. 

Ott volt egy mélyebb időszakunk, mert öt napra rá elmentem egy ultrahangra. Ez valószínűleg egy túl korai ultrahang volt, tehát nem kellett volna ilyen hamar megnézetni. És ott az orvos nekünk azt mondta, hogy ez méhen kívüli terhesség

mesélte nemrég az Anyád hogy van?! című műsorban.

Két héttel később egy másik orvos szerencsére megnyugtatta őket, hogy a baba jó helyen, méhen belül van és minden rendben vele. S bár feltehetőleg emiatt az idegeskedés miatt Puskás-Dallos Bogi terhessége az elején nagyon nehéz volt, hajlamos volt a rosszullétekre, de végül Ábel tavaly szeptember 7-én megszületett Ábel és csodálatos időszak vette kezdetét családjukban. 

Az énekesnő kisfia azóta már 8 hónapos, nagyon eleven gyerkőc, akit hatalmas harmóniában nevelnek szülei. Bogi pedig rászánta magát, hogy visszatérjen az edzőterembe, legújabb posztjában onnan jelentkezett, megmutatta hogy néz ki a teste a szülés után. A kommentelők teljesen odáig vannak, csak úgy ömlenek a gratulációk:

– Huh de jól nézel ki

– Csini vagy neked nem is kell edzeni

– Dögös Bogi

– Gyönyörű szép alakod van Bogi


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek