Család

Kulcsár Edina elárulta, G.w.M még több gyereket szeretne: jöhet az ötödik baba?

Cs.G.

Létrehozva: 2024.05.13.

Az egykori szépségkirálynő még a negyedik babájával várandós, de már szóba került náluk a következő is. Kulcsár Edina elárulta, hogy férje, G.w.M gyakran emlegeti, hogy szeretne még gyereket, de a sorsra bízzák, hogy ez az álma teljesül vagy sem.

Kulcsár Edina és férje, G.w.M még február végén jelentette be, hogy a második közös gyermekükkel várandós az egykori szépségkirálynő. A pár már az elején a világ tudtára hozta, hogy Amara után kisfiúval bővül amúgy is szép nagy családjuk. Nem meglepő, hogy Edina, és G.w.M szinte a fellegekben jár a boldogságtól, és izgatottan várják kis hercegüket.

Kulcsár Edina, és G.w.M
Kulcsár Edina és G.w.M már nagyon várják második közös gyerekük érkezését (Fotó: Bánkúti Sándor)

Kulcsár Edina és Varga Márk a sorsra bízza, mennyi gyerekük lesz

Vasárnap Edina és édesanyja, Jakab Krisztina voltak a Palikék Világa című műsorban, ahol a család életéről meséltek. Természetesen szóba került az egykori szépségkirálynő második házassága és a babavárás is. Edina elmondta, hogy sokszor Márk még úgy gondolja, hogy szeretne még gyereket, de Edina azt is elmondta, hogy terveznek-e még több picit, vagy a véletlenre hagyják a döntést.

Most nagyon kerek az egész! Márknak is van az előző kapcsolatából egy fiú, egy lány, nekem is, van egy közös kislányuk, most jön a közös kisfiunk. Sokszor egyébként mondja, hogy ő még lehet, hogy szeretne egyet, mert mennyire menő lenne. De amikor éppen otthon vagyunk, és mindenki sikítozik, rám néz, és azt mondja: "na jó, befejeztük, nincs több"! Úgyhogy a jövő kérdése

 – mesélte mosolyogva Edina a műsorban.

A gyerekek is nagyon jól kijönnek egymással

Edina és Márk azért szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen nagyobb gyermekeik, akik korábbi kapcsolatukból születtek nagyon jól kijönnek egymással. Pedig ez sokszor komoly fejtörést tud okozni mozaikcsaládok esetében, miként fogadják el mostohatestvérek egymást.

Szerintem nagyon jól alkalmazkodnak. Az is nyilván hozzájárul ehhez az egészhez, hogy picik. Mind a két oldalról azért viszonylag kicsik voltak, amikor ebbe az egészbe belecsöppentek. Olyan számukra, mintha mindig is így lett volna szerintem – mesélte büszkén Edina, aki azt is hozzátette, hogy a gyerkőcök már most nagyon várják a csöppséget, és nagyon jól viszonyulnak a legkisebb közös testvérükhöz.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek