Stílus

„Gucciban megyek le egy doboz tejért” – G.w.M-nek egy álma vált valóra

Létrehozva: 2024.05.19.

A rapperről köztudott, hogy imádja a divatot, és ha teheti, rendszerint olyan szettekben jelenik meg, amikről még napokig beszélnek az emberek. G.w.M most elárulta a lapunknak is, hogy hogyan forrt össze a neve Guccival, és hogy miért szereti ennyire a márkás cuccokat.

G.w.M sosem rejtette véka alá, hogy imád márkás ruhákba öltözni, és egy kicsit sem zavarja az, hogy ilyenkor mit gondolnak róla mások. A rappernek ugyanis egy nagy álma volt még a karrierje kezdetén, hogy egyszer a nagy divatházak kollekcióit viselje, a kemény munka pedig meg is hozta a gyümölcsét.

G.w.M 2024.05.16
Richard Demeter Fashion Show By JYN Divatbemutató & After Party
Kilcsár Edina és GWM
G.w.M mindig drága holmikról álmodozott gyerekként (Fotó: Szabolcs László)

G.w.M: Büszke vagyok, hogy elértem a célom!

Talán még mindenki emlékszik arra, mikor Márk a feleségével, Kulcsár Edinával talpig Gucciban jelent meg. És ezt úgy kell érteni, hogy tényleg tetőtől-talpig az olasz divatmárka darabjait húzták magukra, ami egyeseknél teljesen kiverte a biztosítékot. Ám azt már említettük, hogy ez a rappert egy kicsit sem zavarja, sőt… Lapunknak még azzal is viccelődött, hogy tejért is ilyen ruhákba ugrik le a közértbe.

– Sok ruhadarabom van, amire büszke vagyok. Nagyon nagy álom volt nekem például a Gucci, meg a Louis Vuitton, hogy egyszer majd ilyen márkákat hordhatok, és büszke is vagyok arra, hogy elértem ezt a célom. Nagy becsben tartom őket, bár az is igaz, hogy én a tárgyakhoz nem tudok annyira ragaszkodni – kezdte Kulcsár Edina férje, akinek tényleg nincs oka a panaszra, hiszen ha kinyitja a szekrényét, mindenhol egy márkás darab akad a kezébe.

Vannak napok, amikor nagyon szeretek felöltözni. A gardróbom úgy néz ki, hogy ha kinyitom, azért eléggé jó cuccokhoz tudok nyúlni, és ha olyan napom van, akkor Gucciban megyek le egy doboz tejért 

– viccelődött a rapper, majd aztán tisztázta a dolgot. Sokak fejében ugyanis úgy él a róla felállított kép, hogy ő mindig stílusosan, a legnagyobb alapossággal összeválogatott szettekben járkál. Ami nagyrészt így is van, de az igazi „apukás” megjelenés sem áll távol tőle.

– Sokszor előfordul, hogy csak arra vágyom, hogy valami kényelmesben legyek. Akkor napokig abban vagyok. Például amikor intézkedek, szaladgálok, általában nem viszem túlzásba a dolgot. Otthon is szeretek apukás szettben lenni, de amikor rám jön az, hogy fel akarok öltözni, akkor meg túlzásokba esek tette hozzá G.w.M, aki a Dívák & Ikonok kiállítására is stílusosan érkezett a feleségével. Olyannyira, hogy csak a Dolce & Gabbana napszemüveg, amit viselt, az több, mint 100 ezer forintba került, de az órája is megér egy misét, hiszen az sem filléres darab.

Mutatjuk is!

2024.05.17
Magyar Zenen Háza
Dívák kiállítás nyilvános
Kulcsár Edina,GWM
A második közös gyermeküket váró pároa a Magyar Zene Házában 
(Fotó: Markovics Gábor)

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek