Család

Stohl Luca intim titkokat árult el a családi életéről

M. K.

Létrehozva: 2024.04.09.

Stohl András lánya édesapja kalandjáról nyilatkozott, szerinte nem fog finomkodni. Stohl Luca egy valamitől azonban nagyon tart.

Az ATV híradósa, Stohl Luca folyamatos pörgésben van, hiszen televíziós munkája mellett saját kozmetikai márkáján is dolgozik, közben pedig kétlaki életet élnek 11 hónapos kislányával és férjével. A műsorvezetőt telefonon értük utol.

Stohl Luca
Stohl Luca egyensúlyban van az anyasággal és munkájával  (Fotó: Annoni Zita)

Róza mindjárt egyéves

Stohl Luca kapkodja a fejét, mennyire gyorsan szalad az idő, hiszen kislánya, Róza már 11 hónapos. Saját bevallása szerint nem mindig könnyű összeegyeztetni a családi életet és a munkát:

Egy-egy virrasztás alatt néha úgy érzem, hogy sosem lesz vége az éjszakának, ugyanakkor az elmúlt év úgy repült el, hogy szinte fel sem ocsúdtam, hogy megszületett.

Stohl András lánya folyamatosan ingázik, hiszen férje munkája miatt sok időt töltenek Németországban:

Ha kint vagyunk, nincs segítségem, mindent együtt oldunk meg a férjemmel és a kicsivel, itthon pedig általában én vagyok elfoglalt. 

A férjem mellett anyukám a legnagyobb segítségem. Az esti altatás még nem megy nélkülem, de a munkamenet már jól beállt, tudom, hogy Rózi a legjobb kezekben van, amikor én nem vagyok otthon. Fantasztikus nézni, hogy anyukámmal milyen jól elszórakoznak, senkivel nem nevet annyit, mint vele.

A csinos műsorvezető nem titkolja, hogy elképesztően fáradt, amióta beindult a fogzás kislányánál, ugyanakkor nagyon élvezi az anyaságot és a munkáját is: „Hektikusak az éjszakáink, de csodálatos nézni, ahogy fejlődik. A nehezebb napokon is egyszer csak csinál valamit, ami felülírja a fáradtságot. Mindenki máshol töltődik, vannak anyukák, akik kozmetikushoz járnak, vagy barátnőzni, nekem a híradózás jelenti a kikapcsolódást, nevezhetjük akár munkaterápiának is.”

Stohl Luca félti édesapját

Stohl Luca az Ázsia Expresszel kapcsolatban úgy véli, szerinte nagyon érdekes reality, bár kevés tévét néz, ennél mindegyik évadot követte valamelyest. Borsnak adott interjújában a csinos híradós elárulta, nagyon kíváncsi, hogy mit hoz ki édesapjából a műsor:

Nagyon izgalmas látni a versenyzőket, akiket amúgy csillogó díszletek és komfortos körülmények között ismersz meg, hogyan viselkednek teljesen más helyzetben.

 Szerintem apu nagyon jó páros lesz Tillával, jól ismerem mindkettőjüket. Egyedül a nagy melegtől tartok, hogy ne kapjanak hőgutát, apu már nem 30 éves, remélem, bírni fogja a meleget, és hogy hamar felveszik majd őket, hogy ne álljanak sokat 40 fokban az aszfalton. Mindketten hasonlóak abban a tekintetben, hogy ha megkapják a feladatot és bekapcsol a kamera, ők felpörögnek és nem fognak finomkodni.

"Ne akarjon apu belehalni!"

A Coconutoil Cosmetics társtulajdonosa hozzátette, örül, hogy édesapja bevállalta: „Csak azt javasoltam neki, hogy ne akarjon belehalni, nem ér annyit az egész, hogy valami baja legyen. Összességében véve pedig, élvezzék ki, hiszen olyan helyekre juthatnak el ezáltal, ahová mások nem.” A műsorvezető szerint ez vállalható kaland. 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172878_auto_resized.jpg
origo.hu

Itt van Putyin váratlan bejelentése

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165519_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Előre nem látott szuperrobbanás történt a Napban - ma érkezik a Földre a hulláma

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163306_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ez a gyermekedről szól vagy rólad?!” – Majka olyan születésnapi bulit rendezett kisebbik fiának, ami sokaknál kiverte a biztosítékot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17169050_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Jürgen Klopp és Mohamed Szalah összeveszett, az edző rossz hírt közölt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173533_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Vigyázz, átverhetnek a mézédes magyar epret kínáló utcai árusok!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172790_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Ne szórakozz a fradistákkal, főleg ha a Ferencváros polgármestere vagy: szanaszét verték Baranyi új polgárpukkasztó szobrát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27570_resized.jpg?avcount=1714411818
origo.hu

Különleges vallomást tett Tóth Gabi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163922_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714411818
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714411818
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/wbUDFdze6haVVc1P2lO-IgzycDNu8ZXib-WoByUpYbE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzlhOTE1ZTczODU1YTQ0Y2RiNTEzYzJmODlhZTM4YWZj.webp
ROSSZULLÉT

Fel kell adnia? Ritka betegségéről vallott a Next Top Model Hungary versenyzője

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/pbdudqwwhPtC9jPd2aIswSd0AMClZwGYGpBwhi6zJSk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2JiNWU4ZTAwNWI2NzQ5MzhhYjAwNGM3Mjg5OGJhY2Jh.webp
ÁZSIA EXPRESSZ

Krausz Gábor üzent a fanyalgóknak: Egy párként jöttünk haza Ázsiából