Karácsony

Gyűlöli a karácsonyt a Kőgazdag Fiatalok Mettája

Létrehozva: 2023.12.09.

A Kőgazdag Fiatalok sztárja nem ünnepli a karácsonyt és jó oka van rá.

Ha hazánkban egy közvéleménykutatást végeznénk arról, hogy kinek, mi a kedvenc ünnepe, a legtöbben biztosan a karácsonyt mondanák. Ilyenkor rengeteg embert elvarázsolnak a karácsonyi fények, a sütőben sült bejgli és a szobában felállított fa illata, nem beszélve a karácsonyfa alatt roskadozó ajándékok látványáról. Dulin Metta, a Kőgazdag Fiatalok sztárja azonban nem így gondolja, éppen ezért nem is ünnepli a karácsonyt.

Dulin Metta
Metta feleslegesnek gondolja a karácsonyi őrületet. (Fotó:  Polyák Attila)

Metta elárulta a Borsnak, nem gondolja azt, hogy a szeretet ünnepe elég indok lenne ahhoz, hogy összeüljön a családdal. Ő ugyanis nem parancsra, vagy kötelezettség alapján látogatja meg a családját és a barátait, hanem szeretetből. A hatalmas ajándékok vásárlásával sem ért egyet, véleménye szerint ugyanis a kifacsart, muszájból kapott dolgoknak nem is tud úgy örülni az ember, mint egy jó időben adott hasznos ajándéknak.

Meglepni bármikor meg tudom a szeretteimet, nem kell ehhez karácsonynak lennie. Nem tudok azzal azonosulni, hogy ilyenkor erőszakosan, minden áron vennie kell valamit az embernek. Óriási a nyomás ilyenkor mindenkin, és véleményem szerint egy ünnepnek nem ez lenne a lényege...

– árulta el Metta.  

Az őrült zabálás is kiborítja 

A TV2 sztárja szerint az sem normális ebben az időszakban, hogy az emberek halálra eszik magukat, mintha muszáj lenne minél többet enni. Azzal nincs problémája, ha finom falatok kerülnek az asztalra egy családi étkezés alkalmával, azzal viszont már igen, hogy az emberek dugig eszik magukat, mert háromszor annyit tömnek magukba, mint kellene.  

Nekem az sem tetszik, hogy az emberek elkezdenek ész nélkül zabálni és mindenki meghízik, utána pedig azon gondolkoznak, hogy hogyan tudnák leadni a felszedett kilókat. Sokkal értelmesebb lenne, ha mindenki csak annyit enne, amennyi számára kellemes!

– fejtette ki a Kőgazdag Fiatalok sztárja.

Karácsonyfája sincs 

Metta büszkén vállalja azt is, hogy otthon nem állít magának karácsonyfát sem - és nem a kiscicája miatt hozta meg ezt a döntést. Minden évben külföldön, vagy egy wellness hotelben tölti az ünnepeket, így az óriási rohanás helyett inkább a pihenést és a feltöltődést választja.  

Mindig elutazom karácsonykor, általában december 21-én elmegyek és vissza sem jövök, amíg le nem telik ez az őrület. Idén Ausztriába megyek síelni, ugyanis hároméves korom óta síelek, ami egész jól is megy, gyermekkoromban például megnyertem egy versenyt is, amit a síiskolában tartottak.

– zárta gondolatait Metta.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek