Házasság

Gönczi Gábor vallomása: Ildi begyógyította minden sebemet

Magyar Adrián

Létrehozva: 2023.11.22.

Nagy a boldogság Gönczi Gábor, a Tények műsorvezetője családjában, hiszen nemrég ünnepelték feleségével a kilencedik házassági évfordulójukat. Jelesebb események alkalmával, amilyen a mostani is, örömmel kapcsolódnak ki, ezúttal is egy közös utazásra indultak.

Történetüket már jól ismerjük, hiszen kilenc éve egy gyógyszercég rendezvényére hívták el Gönczi Gábort zenekarával, a Smile Rock Circusszel fellépni, ahol felesége pszichológus szakmája miatt trénerként vett részt. A Tények Plusz főszerkesztője minden pillanatra emlékszik arról az estéről.

Gönczi Gábor és felesége, Ildi közösen kormányozzák a família hajóját (Fotó: hot! magazin archív)

A koncert közben már kiszúrtuk egymást, de a bulit követően reggelig beszélgettünk, óriási egymásra találás volt a miénk. Ezután kezdtünk el találkozgatni Ildivel, pár hónapra rá pedig hozzám költözött. Szinte azonnal megtaláltuk a közös hangot. Ami érdekes a dologban, hogy Ildi még kislányként kitalálta, hogy olyan párt szeretne, akinek felemás a szeme színe, nekem pedig az egyik kék, a másik zöld. Mindketten rögtön éreztük, hogy itt varázslat történik, és dolgunk van egymással – kezdte Gábor a hot! magazinnak.

„Csak az első két hónap volt a nehezebb, onnantól már nem állt előttünk akadály”

Az nem újdonság, hogy a kapcsolatuk alapja a kommunikáció, hiszen rengeteget beszélgettek megismerkedésükkor, és a mai napig mindent megbeszélnek otthon, de kevesen tudják, hogy kapcsolatuk elején ez segítette át igazán Gábort a nehézségeken.

A találkozásaink során egyre mélyebbre ástunk egymás lelkében, ami nekem sokat jelentett. 

Kijőve egy házasságból, közel negyvenévesen tudtam, hogy komolyan akarom venni a dolgokat.

Isteni gondviselés, hogy Ildivel megismerkedtünk, mert fantasztikus párra leltem benne, pedig nem voltam könnyű eset az elején. Sok szálat kellett elvarrni, amikor ő megérkezett, hiszen a válással járó lelki és adminisztratív dolgokkal együtt végigcsinálta velem ezt az időszakot és segített. Mondhatni, Ildi begyógyította minden sebemet. Szerencsére csak az első két hónap volt a nehezebb, onnantól már nem állt előttünk akadály, elkezdtük a közös életünket. Belevágtunk két-három nagyobb utazásba, nem sokkal később pedig jöttek a gólyahírek – mesélte boldogan a műsorvezető.

A gyerekekkel, Grétivel és Áronnal szeretnek új helyeket felfedezni - fotó: archív

„Kisbaba mellett nehéz, de odafigyelünk, hogy meg tudjuk élni a pillanatokat”

Egy válás okozhat maradandó sebeket az elszenvedő feleknél, de a műsorvezető úgy gondolta, hogy ezek után is hisz abban, hogy a házasság az egyik legcsodálatosabb dolog az ember életében, Ildivel pedig egy életre tervezett már az elejétől fogva.

Tudtuk, hogy házasságban szeretnénk élni, de nem volt sürgős. Tisztában voltunk vele, hogy előbb-utóbb egybekelünk, úgy álltunk hozzá, mint a gyerekkérdéshez. Másfél éve voltunk együtt, mikor Áron megfogant. Akkor viszont már nem akartunk esküvőt, mert megvártuk, amíg megszületik, majd amikor megszületett, megvártuk, hogy nagyobb legyen, és ő tudja majd hozni a gyűrűt, ez pedig annak idején beteljesült – emlékezett a kilencedik évfordulójukkor az édesapa.

A nyaralásokat nagyon élvezik a csemetéik is (Fotó: hot! magazin archív)

Gönczi Gábor minden este olvas esti mesét

Minden családnál kardinális kérdés, hogy a szülők miként tudnak megfelelő időt tölteni a gyermekeikkel, ezzel kapcsolatban azonban konkrét szabályaik vannak Gábornak és Ildinek.

Komolyan veszem az apaságot és a családot. 

Onnantól kezdve, hogy megismertem a feleségemet, a család lett az első. Áron születése környékén jöttem át a TV2-höz, így a szakmai életem is megváltozott, ehhez pedig teljes újratervezés kellett. Átálltam a délutáni/esti munkavégzésre, amiben ki kellett találni, hogy lesz a család a főszereplő az életemben.

 Kitaláltuk és szigorúan is vesszük azt, hogy délelőtt vagyunk családszinten együtt, de elfogadott, hogy apa délután elmegy, és fektetésre ér haza, ettől függetlenül Áron óvoda előtti időszakában a délelőtt szent és sérthetetlen volt, Grétinél pedig most újraélem ezt az időszakot. Este pedig megvár a család, és minden este olvasok esti mesét, egy kezemen meg tudom számolni, mennyi maradt ki eddig – tette hozzá az édesapa.

Ha idejük engedi, szeretnek kettesben elmenni vacsorázni, koncertre (Fotó: hot! magazin archív)

Egy jól működő családban a gyerekek mellett a legnehezebb az idő menedzselése, hiszen sok helyen a férfi és nő szerepét felváltja az apa- és anyaszerep. Szerencsére ez a Gönczi családban egyáltalán nincs jelen, hiszen találnak alkalmat arra, hogy kettesben legyenek.

Kisbaba mellett nehéz, de odafigyelünk, hogy meg tudjuk élni a pillanatokat. A legegyszerűbb, hogy amikor lefektetjük a gyerekeket, utána elengedjük magunkat és hosszasan beszélgetünk. Ezenfelül szeretünk kiszakadni otthonról, de ahhoz segítség kell, szerencsére a nagymamákra számíthatunk. Ilyenkor elmegyünk egy étterembe vagy rendezvényre. Ildi testvérének is van zenekara, az ő koncertjeikre járunk táncolni és bulizni, illetve mindketten imádunk mozizni, de ez sajnos szinte teljesen kikopott az életünkből. Emellett Gréti lányunk születése óta először elmentünk két éjszakára egy szállodába a Balatonra. Fantasztikus, szuper helyen voltunk, de konkrétan bezárkóztunk a szobánkba és élveztük a szálloda kényeztetését. Nagyon örültünk, hogy ki tudtunk szakadni egy kicsit a körforgásból – mondta Gábor.

Korábban azt nyilatkozták lapunknak, hogy összesen három gyermeket szeretnének, hiszen a nagy család Ildi és Gábor álma, erről pedig úgy néz ki, egyál­talán nem mondtak le.

Nyitva áll nálunk a harmadik baba kérdése. Áron is úgy jött, hogy szerettük volna, és megérkezett. Teltek az évek, de nyitva hagytuk a kérdést a második babának, majd ő is megérkezett. Egyelőre szeretnénk még kicsit négyesben lenni, de nem zárkózunk el a legkisebb Gönczi ötletétől sem – mesélte mosolyogva a frontember.

További érdekes sztárhírekért keresse a magazin szerdai friss számát! (Fotó: hot! magazin)

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172039_auto_resized.jpg
origo.hu

Áttörtek az oroszok, hatalmas bajban az ukrán hadsereg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27563_resized.jpg?avcount=1714388418
origo.hu

Sokkoló iskolai késelés Bőnyben: egy hatodikos lány szúrta meg osztálytársát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172496_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Távozásáról beszélt a Borsnak a TV2 sztárja: „Lezártam ezt a fejezetet az életemben”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166373_auto_resized.jpg
vg.hu

Bizarr tanácsot adott a Lidl a magyar vásárlóinak: az extra szűz olívaolaj helyett főzzenek sertészsírral

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168643_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Nem azért igazolták" – Kitálalt Szoboszlairól a magyar focista

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171659_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Miért élünk egy ilyen országban? – megszólalt a 40 milliós kenőpénz elfogadásával gyanúsított MSZP-s

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27562_resized.jpg?avcount=1714388418
origo.hu

Új, ismert nővel látták Marics Petit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165655_auto_resized.jpg
astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek új időszámítás veszi kezdetét az előre induló Merkúrral

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714388418
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714388418
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/VSAwKfF5HlFnFCm7_MIr1bmQDeoKLx6cfcV5ZKDShsI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzUzZTE5N2I0YWU0NTQ4ZTJhMmY3NTU2NzRiMGU1Mjcz.webp
Pletyka

Itt van Tóth Andi utódja: Ő lehet Marics Peti új barátnője

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/zNCR3cHVll-rLnvgHGHt4aQeUHa0DSxx-mWxB2bCuN4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2QxZDIwNGUxYmU0YTRmZTNiNTU3ZmY5NjYxMzUwYTBk.webp
Évforduló

Hét éve hunyt el a Kisváros sztárja: máig nem tudni, hová temették Usztics Mátyást