Házasság

Megnősült Szabó Ádám: „Boldogan mondtunk igent"

HOT

Létrehozva: 2023.10.04.

Nagy a boldogság Szabó Ádámnál: egy éve találta meg szíve választottját, most pedig megesküdtek Isten színe előtt is.

Szeptember 23-a nagy nap a fiatalok életében, hiszen ekkor fogadott örök hűséget Szabó Ádám és kedvese, Jennifer. Sokáig azonban komolyan aggódtak amiatt, hogy egyáltalán megülhetik-e a nagy napot, vagy elmossa-e azt az eső, ám az izgalom az utolsó előtti pillanatokban alábbhagyhatott, és elvonultak a felhők.

Éljen az ifjú pár! - hangzott el többször a nagy napon   Fotó: hot! magazin

– Előző nap néztük az időjárás-előrejelzést, amely 80%-os valószínűséggel írt záport. Olyan szerencsések voltunk, hogy mire a helyszínre értünk, elállt az eső, és hét ágra sütött a nap. A templomi szertartáshoz hasonlót még nem éreztem soha. Amikor az oltár előtt álltunk, olyan érzésünk volt, mintha újjászülettünk volna, és ezt mindenféle túlzás nélkül mondom – kezdte Ádám a hot! magazinnak.

Szabó Ádám csaknem összeesett a bevonulás alatt

Nehezen tudtak uralkodni az érzéseiken, hamar eltörött a mécses mindkettejüknél. A bevonulás alatt orgonajáték szólt, a Rómeó és Júlia egyik betétdala, és már akkor utat engedtek a könnyeiknek a szerelmesek.

– Édesanyámmal vonultam be, és ahogy megszólalt az a csodálatos hangszer, azt éreztem, hogy össze fogok esni, vagy felkerülök a mennybe. 

Úgy tűnt, mintha hozzám szólna valaki fentről és erősítené bennem, hogy ez a mi napunk

 – mondta a férj elérzékenyülve.

Valódi álomként élték meg a perceket, órákat, hiszen minden úgy alakult, ahogy szerették volna.

Szabó Ádám és Farkas Jennifer friss házasként tengetik mindennapjaikat   Fotó: hot! magazin 

– A szertartás felülmúlta az összes elképzelésünket. A templomi esküt követően az anyakönyvvezető adott minket egybe, aki szintén elképesztően kedves volt, és még az egy óra várakozási idő sem kottyant meg a násznépnek. Ezután mentünk át a buli­helyszínre, amit előtte nem is láttunk ilyen szépen feldíszítve. Törökbálinton voltunk, az Anna Tanyában. Az olaszos menü mellett rusztikus, olaszos volt a helyszín is, ami illett az esküvő mediterrán hangulatához, emiatt gondoltuk, hogy jó ötlet Olaszországba utazni nászútra. Olyan, mintha még ma is tartana az esküvő! – mesélte boldogan Jennifer pár nappal a lagzi után.

„Amióta életmódot váltottam, jobban szeretem magam és a feleségemet is”

A lakodalmon a nyitótánc is kicsit más volt, mint a megszokott, egy kicsi csavart beletettek, hűen önmagukhoz.

A nyitótánc nagy sikert aratott  Fotó: hot! magazin 

– Volt egy nyitótáncunk Jennivel: saját koreográfiát találtunk ki, egy szép keringővel kezdtük, és egy igazi bulisláger egyvelegbe mentünk át. Utána mikrofont ragadtunk, hiszen a ma megjelenő „Egyet kérek” című dalunkat adtuk elő a násznépnek, ami nagyon meghatóra sikeredett, főleg, hogy egy picit ránk is szakadt az ég. Jenni egyáltalán, én pedig három hónapja nem iszom alkoholt. Amióta életmódot váltottam, jobban szeretem magam és a feleségemet is. Ráadásul a saját bulinkon én voltam a vőfély is, ami a vendégeknek különösen tetszett. Többféle játékkal is készültünk, amiken még a feleségem 87 éves nagymamája is részt vett tette hozzá Ádám.

Biztosan sokáig emlegetni fogják azt a szeptemberi dátumot, amikor egybekeltek, hiszen akarva-akaratlanul azóta folyamatosan ezzel a számmal találkoznak minden lehetséges formában.

– Megálltunk egy ház előtt Olaszországban, amiről kiderült, hogy 23-as a házszáma. A repülőn nem kaptunk egymás mellé helyet, de nagyon kedvesek voltak az ott dolgozók, és teljesen véletlenül, a 23-as sorban mégis találtak nekünk. 

Az esküvő óta csak különleges dolgok történnek velünk, és ez nem lehet véletlen!

 – vallotta Ádám.

„Külön emberekként érkeztünk és egyként távoztunk”

Ha már lúd, legyen kövér – tartja a mondás, ennek alapján pedig nem egy, hanem három menyasszonyi ruhát is viselt Jennifer!

Isten színe előtt vallottak egymásnak szerelmet   Fotó: hot! magazin 

– A YesEvent esküvői ruhaszalon jóvoltából kaptam több ruhát, az Operában pedig lefotóztak minket, így Ádám látott még a gyűrű felhúzása előtt. Arra viszont nagyon odafigyelt, hogy ne nézzen oda a bevonuláskor – ecsetelte az ifjú ara, akitől férje vette át a szót.

– Amikor odalépett mellém az oltárnál, azonnal elfogott a sírás a boldogságtól. Éreztük a jóisten jelenlétét, azt pedig hittől függetlenül mondom, hogy itt most valami más történt. Olyan hatással volt ránk az Úr jelenléte, hogy földbe gyökerezett a lábam. Külön emberekként érkeztünk és egyként távoztunk

Isten színe előtt váltunk egy emberré, fel is vette a nevemet, így lett Szabó Jennifer.

Mindkét család nagyon örült annak, hogy gyermekük fejét bekötötték, hiszen egybekelésüket már a tavalyi évben megjósolták.

– Édesapám befogadta szívem választottját, ami megható számomra. Szép, hogy egyek vagyunk és összetartozunk. Érdekes, hogy tavaly az öcsém vette feleségül a párját, és az ő esküvőjükön Jenni kapta el a csokrot, akkor még viccelődtünk is a mi szertartásunk gondolatával, most pedig valósággá vált mondta Ádám.

Életük legújabb mérföldköve után rövidesen akár a gólya is bekopogtathat hozzájuk, amit már nagyon várnak.

Az esküvőjük minden pillanatát élvezték   Fotó: hot! magazin 

A következő projekt a gyerekvállalás, ami jövőre esedékes. Ráadásul a család is nagyon szeretne már unokázni. Egyelőre meg kell várnunk Jennifer novemberi arcüregciszta-műtétjét. Ha azon túl vagyunk, és mindenki egészséges, akkor vágunk bele a projektbe – mesélte büszkén Ádám.

Selyemcsoda

Jennifer a templomban egy olyan különleges esküvői ruhát viselt, mely mikádóselyemből készült. A menyasszonyi csokrot Jennifer legjobb barátnője kapta el, aminek örült az ifjú feleség, hiszen ez azt jelenti, hogy hamarosan ő is férjhez megy.

Terülj, terülj asztalkám

A hatvanfős vendégsereg bőven válogathatott az ételekből. Előételként húslevest szolgáltak fel, majd magyaros szűzérme, konfitált kacsacomb, cordon bleu, zöldfűszeres jércemell, rántott sajt és különböző saláták voltak terítéken. 

Az olaszos ízvilág főként a desszertekre volt jellemző: a tiramisutól kezdve a mascar­ponés joghurthabon át a panna cottáig tartott a menüsor, a többi étel pedig inkább a magyar konyhát idézte. A mulatság hajnali kettőig tartott, az ifjú párnak azonban hamar nyugovóra kellett térnie, hiszen reggel tíz órakor indult a gépük Olaszországba.

A legfrissebb hot! magazinban számos exkluzív sztárhírt találnak - Fotó: hot! magazin 
https://cdn.borsonline.hu/2023/07/xfxge76lOZnQt5Mv2v4B7ewb0TOyXWWdDEPWgG43UGg/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NmZjFjMDVkZTg0YTQxZGFiNmU5NDU3ODFkNDFmZDc2.webp
Ezt ne hagyd ki!

Nagy volt az ijedtség: Műteni kellett Szabó Ádám szerelmét

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168384_auto_resized.jpg
origo.hu

Sírva fogadta Harry herceg III. Károly döntését

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27563_resized.jpg?avcount=1714395310
origo.hu

Sokkoló iskolai késelés Bőnyben: egy hatodikos lány szúrta meg osztálytársát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173346_auto_resized.png
metropol.hu

Kitálaltak kapcsolatukról a Házasság első látásra párjai

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173374_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Sokk: Szívtájékon szúrta osztálytársát a hatodikos kislány

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171120_auto_resized.jpg
ripost.hu

Heti Top5: Összejött a Házasság első látásra két sztárja, Manuel kiverte a biztosítékot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173134_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Félelmetes videó jelent meg az orosz pilóták kegyetlen pusztításáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27564_resized.jpg?avcount=1714395310
origo.hu

Kiderült, mennyit kell fizetnie apjának a folyamatosan pucérkodó Britney Spearsnek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173481_auto_resized.jpg
astronet.hu

A Vénusz a Bikába lép, a Mars a Kosba: ez a nagy egymásra találások ideje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714395310
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714395310
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/VSAwKfF5HlFnFCm7_MIr1bmQDeoKLx6cfcV5ZKDShsI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzUzZTE5N2I0YWU0NTQ4ZTJhMmY3NTU2NzRiMGU1Mjcz.webp
Pletyka

Itt van Tóth Andi utódja: Ő lehet Marics Peti új barátnője

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/zNCR3cHVll-rLnvgHGHt4aQeUHa0DSxx-mWxB2bCuN4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2QxZDIwNGUxYmU0YTRmZTNiNTU3ZmY5NjYxMzUwYTBk.webp
Évforduló

Hét éve hunyt el a Kisváros sztárja: máig nem tudni, hová temették Usztics Mátyást