Királyi család

Most derült fény a titokra: a királynő elutasította Meghan Markle egyetlen kívánságát

L.A.

Létrehozva: 2023.10.30.

II. Erzsébet úgy ítélete meg, hogy nem helyénvaló.

Meghan Markle és Harry herceg esküvője lenyűgöző esemény volt, amelyet világszerte követtek az emberek. A néhai királynő és a királyi család a boldog párral együtt ünnepeltek a windsori kastélyban. A Mirror szerint azonban nem sokkal később a pár csalódottá vált, amikor II. Erzsébet királynő elutasította kérésüket.

Prince Harry and Megan Attend  at Invictus Games Düsseldorf
Meghan egyetlen dolgot kért II. Erzsébettől, mindhiába. Talán ez volt az első pillanat, amikor a pár elgondolkodott azon, hogy otthagyják Angliát? Fotó: Northfoto

Állítólag Meghanék azt kérdezték a királynőtől, hogy lakhatnának-e a windsori kastélyban. Harry nagymamája viszont nemet mondott, és helyette a Frogmore Cottage-t adta nekik. Ezt azóta III. Károly király visszavette tőlük, miután Harry és Meghan bejelentette, hogy otthagyják a királyi családot, azóta pedig kígyót-békát kiáltanak rájuk, ahol csak tehetik: interjúkban, dokumentumfilmekben, Harry önéletrajzi könyvében (melynek már a címe is igen beszédesre sikeredett: Tartalék). Ráadásul úgy tűnik, sem az uralkodócsaláddal nem fognak belátható időn belül kibékülni, sőt, azt pletykálják, maga Harry és Meghan kapcsolata is egyre jobban elmérgesedik.

Ezért utasította vissza Meghan Markle kérését II. Erzsébet

Na de miért mondott nemet II. Erzsébet az (akkor még közkedvelt és a királyi család életében részt venni kívánó) ifjú párnak? Természetesen arról szó sincs, hogy nem lett volna hely... A királynő állítólag azért döntött úgy, hogy megtagadja a kérésüket, mert nem találta helyénvalónak, hogy ott éljenek. Vannak üres hálószobák és lakosztályok a Windsori kastély magánlakásaiban, amelyekre szemet vethettek, ám a királynő nemleges válasza után erről lemondhattak.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek