L'AMOUR

Olyan dolgot enged meg G.w.M-nek Kulcsár Edina, amit a legtöbb feleség soha: "Nagyon furák vagyunk"

hot! magazin

Létrehozva: 2023.08.24.

Mára megkerülhetetlen előadóvá nőtte ki magát a szabadszájú kilencedik kerületi rapper, G.w.M, aki élete legnagyobb dobására készült, hiszen nagyzenekarral lépett fel a Balaton egyik legnagyobb szórakozóhelyén.

Remek hangulatban zajlott a készülődés az esti koncertre, amikor Varga Márk, azaz G.w.M a kollégáival, a családjával és a barátaival kiegészülve fogadta a hot! magazin stábját Siófokon, a Plázson. Fontos volt az a csütörtöki nap, hiszen G.w.M a karrierje egyik mérföldkövéhez érkezett el. A rapper korábban eldöntötte: felhagy az egyszemélyes, hakninak nevezett fellépésekkel, és januártól kizárólag zenekarral lép színpadra. Ez hatalmas vállalás – hiszen anyagi és logisztikai szempontokat is figyelembe kell venni egy ilyen projekt elindításánál –, de a rapper, elmondása szerint, nem aggódik, hiszen remek szakemberek veszik körül. A mostani koncertet is óriási érdeklődés övezte, hiszen majdnem telt házzal zajlott az esemény, a hangulat pedig a tetőfokára hágott.

Kulcsár Edina is elkísérte a szerelmét siófoki koncertjére (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

Nagyon furák vagyunk, mert hirtelen lettünk sokan a csapatban, és mindenki ugyanannyira szeretné, hogy ez egy jól működő projekt legyen, amiért sokat dolgoztunk. Szerintem meg is van az eredménye – kezdett mesélni Márk a csapatáról és a felkészülésről.

G.w.M állítja, hogy olyan nagy fordulatszámon pörögnek, mint egy V12-es motor

A bulira való felkészülés közben lehetőség adódott egy kis beszélgetésre is. Nemcsak a hang-, de a hajszálaknak is rendben kell lenniük, emiatt az előadó borbélya vette kezelésbe a zenekar tagjait. A csinosítás közben G.w.M folytatta a zenészélet feszített tempójáról szóló történeteit.

Nem mondom, vannak hajnalba nyúló stúdiózások. Mi, ha dolgozunk, akkor délutántól délutánig csináljuk, plusz a háttérben a menedzsment is folyamatosan tevékenykedik. Olyan nagy fordulatszámon pörgünk, mint egy V12-es motor. Így a pihenésre nem sok idő jut, sőt, nincs is időm pihenni. A feleségem, Edina (Kulcsár Edina – a szerk.) néha hagyja, hogy egy picit tovább aludjak, ilyenkor általában reggel tízkor kelek fel, de általában hajnali három van, mire elalszom, hiszen folyamatosan jár az agyam a zenéken, klipeken – tette hozzá a rapper.

Még az álomvilág sem hagyja, hogy Márk teljesen kikapcsolja az agyát, hiszen párnára hajtott fejjel is folyamatosan ötletel.

Volt, hogy elaludtam, és megálmodtam egy videóklip forgatókönyvét! Így született meg a Szingli állapot című zeném videója, ami, hála Istennek, sikeres dal lett a közönségnek köszönhetően. A téli klubszezonban nem lesz annyi buli, mint nyáron, akkor talán lehet pihenni egy picit, de ettől független folyamatosan ötletelünk, és tele vagyunk ambíciókkal. Még egy sportcsarnokturnén is gondolkodunk! Nem hiszem, hogy otthon kell ülni a hideg évszak alatt – tette hozzá a frontember.

„Amiben hiszek, az általában arannyá változik”

A jövőbeli terveit illetően magabiztos a frontember, hiszen a profi zenészek és kollégák miatt úgy érzi, nem lesz egynyári a bandája.

G.w.M hisz abban, hogy a zenekarát profi szakemberek alkotják, így az sikerre van ítélve (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

Abszolút sikerre ítélném a produkciót. Ha nem hinnék benne, akkor nem lennék itt. Amiben hiszek, abba teljes mellszélességgel beleállok, és általában arannyá változik. Hiszem, hogy ez nem arany, hanem gyémánt lesz majd – mondta G.w.M.

A bulik előtt szinte minden előadónak van egy bevett rutinja, amivel csökkenti a feszültséget vagy fokozza a hangulatot a jobb teljesítmény érdekében.

Nem titok, hogy a mostani nagykoncert előtt elmondtam pár imát, és szerintem még el is fogok. Az igazi rituálé a hülyéskedés és a jókedv, amit ilyenkor nálunk lehet látni. Az legyen meg, és ha kimegyünk, akkor az jól tud hatni a közönségre is. A színpadra lépéskor pedig boldog érzés kerít a hatalmába, hiszen úgy érzem, hogy hazaértem, és hogy mennyire jó itt lenni. Remélem, minél tovább lesz lehetőségem ezt a hivatást űzni – zárta az interjút a rapper.

A hot! magazinban még több forró sztártitkot találnak (Fotó: hot! magazin)

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17170831_auto_resized.jpg
origo.hu

Anyaszült meztelenül nézelődik az álomnyaraló teraszán a korábbi Barca-sztár kedvese - galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27563_resized.jpg?avcount=1714391712
origo.hu

Sokkoló iskolai késelés Bőnyben: egy hatodikos lány szúrta meg osztálytársát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172747_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Könnyen rákot okozhat, ha így issza a kávét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161123_auto_resized.jpg
life.hu

Erre senki sem számított: a hercegi pár 14 év házasság után beadta a válókeresetet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17169054_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Pánik a Momentumnál: nem tudja a párt összegyűjteni az ajánlásokat, ezért levélben kért segítséget támogatóitól + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27562_resized.jpg?avcount=1714391712
origo.hu

Új, ismert nővel látták Marics Petit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164008_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172320_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ledöbbentek a sofőrök: fényes nappal vontattak el egy UFO-t az autópályán

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714391712
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714391712
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/VSAwKfF5HlFnFCm7_MIr1bmQDeoKLx6cfcV5ZKDShsI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzUzZTE5N2I0YWU0NTQ4ZTJhMmY3NTU2NzRiMGU1Mjcz.webp
Pletyka

Itt van Tóth Andi utódja: Ő lehet Marics Peti új barátnője

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/zNCR3cHVll-rLnvgHGHt4aQeUHa0DSxx-mWxB2bCuN4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2QxZDIwNGUxYmU0YTRmZTNiNTU3ZmY5NjYxMzUwYTBk.webp
Évforduló

Hét éve hunyt el a Kisváros sztárja: máig nem tudni, hová temették Usztics Mátyást