Siker

Tündérmesébe illő karrier: Budapest utcáin sétálva fedezték fel a leghíresebb magyar szupermodellt, Palvin Barbit

N.T.

Létrehozva: 2023.01.26.

Ha tetszik, ha nem manapság egy olyan világban élünk, amely az influenszerek térhódításának kedvez, ezzel pedig fiatalok ezreit „csábítják” egy olyan szebb és könnyebb élet felé, amely nem szól másról, mint a siker és a csillogás.

Ha tetszik, ha nem manapság egy olyan világban élünk, amely az influenszerek térhódításának kedvez, ezzel pedig fiatalok ezreit „csábítják” egy olyan szebb és könnyebb élet felé, amely nem szól másról, mint a siker és a csillogás. Azonban van valaki, akinek a mostani a tinédzserek álma már jóval, a nagy közösségi média boom előtt elérhetővé vált, méghozzá egészen tündérmesébe illő módon. Utóbbiból már egyesek sejthetik, hogy az elképesztően népszerű és világszerte ismert magyar modellről, Palvin Barbiról van szó. A még mindig csak 29 éves Barbi már több mint tíz éve a pályán van és a csillaga csak egyre fényesebben ragyog.

Palvin Barbara, Palvin Barbi, Northfoto
Az igéző tekintetű Palvin Barbi Fotó: Xinhua / eyevine

Hogy került egy magyar tinilány a világhírnevet jelentő deszkákra? Milyen egy világsztár élete? Rátalált-e már a szerelem?

Egy átlagos magyar lány

Palvin Barbara Budapesten született, 1993. október 8-án. Tanulmányait az Erkel Ferenc Általános Iskola és Gimnáziumban, majd a Színyei Merse Pál Gimnáziumban végezte. Bármilyen meglepő is, de Barbit kislányként nem igazán vonzotta a modellkedés, helyette sokkal inkább az éneklés és focizás érdekelte. Ennek ellenére mégis egy kész tündérmesébe csöppent, hiszen egészen elképesztő karrierjét egy puszta véletlennek köszönheti, ugyanis 2006-ban, az akkor 13 éves lányt egyszerűen leszólították az utcán. Barbinak innentől kezdve nem volt megállás: az ICON Modellügynökségnél kezdett először dolgozni, és még a 2006-os évben debütált a Spur Magazine-ban.

Barbi páratlan szépségének köszönhetően gyorsan a divatvilág kedvence lett, és nem is volt kérdés, hogy egyenes út vezet neki a világ egyik legnagyobb modellügynökségéhez, az IMG-hez, melyhez 2009-ben le is szerződött. Ezt követően már egészen fiatalon olyan magazinokban szerepelt, mint a Jalouse, a Vogue, vagy a Glamour.

A kifutón 2010 februárjában a Milan Fashion Week-en debütált, méghozzá a Prada képviselőjeként, és még ez év tavaszán részt vett a párizsi divathéten is.

A szupersztár

Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Julien MacDonald, Vivienne Westwood, Loewe és Giles, csak hogy néhány nevet említsünk azok közöl, akiknek Barbi bemutatta a ruháit, emellett pedig olyan világhírű márkáknak a reklámarca is, mint a Chanel Beauty, a Tommy Hilfiger, a H&M, a Calzedonia, a Pull and Bear, a Cartier, a Calvin Klein vagy a Stradivarius – Chic Twist. Ezt még mindig tovább tudta fokozni, 2011-ben ő nyitotta meg a Chanel show-t, 

2012 februárjában ő lett a L’Oreal Paris első magyar nagykövete, novemberben a Victoria’s Secret válogatta be a Fashion Show-ra, amely utóbb még nagyobb népszerűséget hozott neki. Majd 2019-ben pedig, szintén ő volt ez első magyar, aki a Victoria's Secret angyala, azaz a márka hivatalos modellje lehetett.

Miután Palvin nemcsak a fotókon mutat csodásan, hanem a képernyőn is, megcsodálhattuk már számos reklámfilmben, és a 2014-es Herkules című szuperprodukcióban is, valamint kiváló választásnak bizonyult a 2020. november 8-án, Budapesten megrendezett MTV Music Awards díjátadó gálájának a vezetésére is, melyben David Guetta volt a segítségére.

A világhírű magyar modellnek természetesen a díjakból is bőven kijutott, ugyanis 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban is elnyerte a Glamour Women of the Year Az év modellje díját, 2016-ban pedig még a Sports Illustrated „Az év újoncának járó elismerését is bezsebelhette.

Cupido

Barbi természetesen nemcsak a szakmai élete miatt kerül sokszor címlapokra, hanem a világsztárokat felvonultató hódolói kapcsán is. Annak ellenére ugyanis, hogy a magyar modell és a világhírű amerikai színész, Dylan Sprouse 2018 óta boldog párkapcsolatban élnek, - ennek köszönhetőn már számos látogatást is tettek kis hazánkban - Palvin korábban gyakran került az újságok címlapjára magánélete miatt. 

Palvin Barbi, Palvin Barbara, Dylan Sprose, AFP, 2022
Palvin Barbi és barátja, Dylan Sprouse Fotó: AFP

Nem túl meglepő módon a sokan próbáltak a szépség közelébe férkőzni és ennek az lett a következménye, hogy szinte mindenkivel hírbe hozták, akivel csak érintkezett a modell. A New Yorkba élő Barbit az évek során mások mellett olyan hírességekkel boronálták már össze, mint Justin Bieber, az egykori One Direction tag, Niall Horan, vagy éppen az Oscar-díjas színész, Leonardo DiCaprio.

Hogy mit hoz még a jövő a legismertebb magyar szupermodellnek nem tudjuk, de abban biztosak vagyunk, hogy még egy jó darabig a szakma megkerülhetetlen alakja lesz. 
 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172882_auto_resized.jpg
origo.hu

Litvánia felrobbantaná a krími hidat, az oroszok erősen reagáltak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714577110
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171871_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Őt választotta: vele tölti minden szabadidejét a Házasság első látásra sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175766_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Szoboszlai Dominiknek megüzenték, mire számíthat Klopp távozása után

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176529_auto_resized.jpg
ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179890_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Kalifátust akarnak kikiáltani Németországban – riadót fújt Berlin

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27645_resized.jpg?avcount=1714577110
origo.hu

Dadog, makog, összevissza beszél a zavarba jött Cseh "Katka" - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175906_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180011_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Mentőt és tűzoltót riasztottak: súlyos baleset történt egy Pest vármegyei tanösvényen

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714577110
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179586_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ennél aranyosabbat nem fogsz ma látni: így eteti kislányát Hosszú Katinka

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/9QIBOiJ7AXeHPWbbWGoTIPkft4r2LpRLjqASJnrh7dM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzE1YTVmMDdhMzZkYjQ4ZDQ5OWQ1NWM1ODVmMmE0Yzky.jpg
Fogyás

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/MTqvCw60NL8VKeBvUWercnSbpUg_6yRFvl8xp68sTo4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0ZjU2OGNjNTA1MzQ0MjdhNWFjMWYyMzU0MGEyZTZj.jpg
Királyi család

Friss hír érkezett Katalinról: így érzi most magát a nagybeteg hercegné