Celeb

12 kilót fogyott szakítása után Janza Kata

K.Sz.

Létrehozva: 2018.04.12.

Bomba formában van. Jót tett neki az életmódváltás.

Forrás: Bors

A Budapesti Operettszínház sztárja kirobbanó formában várja a nyarat Pesák Ádámmal való szakítása után. Azt nem tudni, hogy Janza Kata lelke milyen állapotba van, de alakjának jót tett a magánéleti válság.

Bombasztikus alakot villantott a minap Janza Kata a Pesti Broadway egyik kávézójában, ugyanis a Budapesti Operettszínház sztárja az utóbbi hetekben körülbelül 12 kilótól szabadult meg életmódváltásának köszönhetően.

A csodálatos átváltozás a színésznő önbizalmának is jót tett, hiszen mint ismeretes, alig pár héttel ezelőtt szakított 22 évvel fiatalabb párjával, Pesák Ádám színésszel, melyet a hivatalos oldalán jelentett be. 

– Szeretném, ha tőlem értesülnétek róla: Ádámmal azt a döntést hoztuk, hogy egymást békében elengedve, külön utakon megyünk tovább. Nagyon szép szerelem volt a miénk, de életünk különböző szakaszaiban járunk, és ráébredtünk, hogy ez már inkább eltávolít minket egymástól, mint közelebb hoz – állt a Facebook-közleményben.

A különválás óta a színésznő élete száznyolcvan fokos fordulatot vett, önsajnálat helyett huszonéves kollégáit megszégyenítő vehemenciával vetette bele magát a munkába, jelenleg futó előadásai mellett hamarosan újra eljátszhatja a nagy sikerű Amerikai komédia című zenés darab főszerepét a Kálmán Imre Teátrumban. 

Aki Kata néhány hónappal ezelőtti képeit megnézi, láthatja, hogy itt-ott jobban domborodott a szűk fellépőruha. A színésznő sohasem volt túlsúlyos, és azt se felejtsük el, hogy két gyermek édesanyja, de azért mint a legtöbb kolléganőjének, neki is oda kellett figyelnie a bevitt ka­lóriákra. 

Kata a szakításáról nem nyilatkozott a médiának. A Bors is hiába kereste. Így nem tudni, hogy lelkileg mennyire viselte meg, hogy újra szingli lett. A hozzá közelállók szerint Kata erős nő. 

– Mindenki szereti Katát, mert mindig vidám, segítőkész ember. Hogy mi játszódik le benne, nem tudjuk. Csak azt láttuk, hogy megrázta magát, hogy nagyon energikusan dolgozik, és változtatott az étkezésén – mondta a Borsnak egy kollégája. De így látja ezt kedves barátnője, az Ernst Galéria tulajdonosa, Eleni Korani is.

– Régóta ismerjük egymást Katával, többször dolgoztunk már együtt, és a közeljövőben is tervezünk közös projekteket, ezekről azonban még nem szeretnénk részleteket megosztani.

Mecénásként mindig is pártoltam a hazai művészeket, fontosnak tartom, hogy a magyar kultúra jó hírét itthon és külföldön is népszerűsítsük – mesélte Korani majd hozzáfűzte: – Magam is elmondhatom, hogy amióta ismerem Katát, nem volt ilyen kirobbanó formában, hihetetlen az átalakulása, sokan példát vehetnének róla.

Továbbra is együtt dolgozik Janza és Pesák

A két színész továbbra is együtt játszik a Budapesti Operettszínházban három produkciójában: az Elfújta a szél, a Dorian Gray és a Nők az idegösszeomlás szélén című zenés darabokban.

Sokan ódzkodnának az exükkel való közös munkától, de a hírek szerint a pár továbbra is jó kapcsolatot ápol egymással, igaz, már csak barátként. A Bors azt kérdezte egy lélekgyógyásztól, hogy egy ilyen szituáció milyen pluszterhet ró egy volt szerelmespárra.

– A szakítások után mindig az a fő kérdés, hogy megtörténik-e az érzelmi leválás. Ha igen, akkor a páros tagjai között a jövőben kiváló baráti és kollegiális viszony lehet – mondta a Borsnak Makai Gábor klinikai szakpszichológus. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160326_auto_resized.jpg
origo.hu

Így üzent Nánási Pál a hosszú hetek óta Ázsiában forgató Ördög Nórának

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27430_resized.jpg?avcount=1714050615
origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161483_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most jött: újabb szomorú hírt kapott a királyi család, a hercegnőről van szó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162164_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Macron berúgta az ajtót: „Európának meg kell mutatnia, hogy nem Washington ölebe”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161100_auto_resized.jpg
ripost.hu

Megint nagyot fog esni az üzemanyag ára, eddig érdemes várni a tankolással

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27432_resized.jpg?avcount=1714050615
origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162070_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Emberkereskedelem Szekszárdon: embertelen sorsra jutott egy hajléktalan nő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161481_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"A tiszteletet, alázatot gyakorolni kell!" – T. Danny-nek üzent a magyar sztárjósnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161869_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt vannak a kormány legújabb bejelentései: csökkenteni kell a benzin árát

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mdyfu-csX3A3GlEstCCzECKRakaIIaCgBsc9Fd695U8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U5N2U1ODYwOTdkYTQ5MDdhOTY3MzdmMTE0YmI2YmE4.jpg
Botrány

"A tiszteletet, alázatot gyakorolni kell!" – T. Danny-nek üzent a magyar sztárjósnő