Ketten, kegyetlenül erőszakolták meg a fiatalembert

Fiús bulinak indult az az este, ami után a 22 éves Sam Thompson véget akart vetni az életének. Szerencsétlen fiatalt két férfi erőszakolta meg brutálisan, miután 2016 szeptemberében idegenekkel kezdett el sörözni. Thomsont hosszú órákon át bántalmazták szexuálisan, amelyet nem is tudott feldolgozni, barátnőjével is szakított inkább.

“A férfiak közti nemi erőszak még mindig tabunak számít” - mondta az áldozat, aki azt is hozzátette, mocskosnak érezte magát a történtek után és szégyenkezett, mintha az ő hibája lett volna. “Sosem gondoltam, hogy ez a fajta erőszak valaha is megtörténhet velem. Soha, egy percre sem.”

Thompson szörnyű estén a barátokkal folytatott vodkázás közben elvesztette a társaságát két helyszín között, ráadásul a telefonját is elhagyta. Ezóután fogadta el egy fiúcsoport invitálását egy újabb italra és némi beszélgetésre egy klub előtt.

“Hajnali három óra volt, és mindenki az utcán várta a taxiját, miután bezárt a szórakozóhely. Egy pasas odajött, és megkérdezte, hogy csatlakozom-e hozzájuk, és ez akkor abban a helyzetben jó ötletnek tűnt. Számtalanszor csináltam már ilyet, a legtöbb barátommal így ismerkedtem meg.”

Thompson ezt követően egy hotelszobában találta magát, ahonnan a társaság elillant, egyedül hagyták őt két férfival. Az ismeretlenek újabb italt adtak neki, ezután gyakorlatilag nekiestek. “Emlékszem, hogy levették rólam a farmert. A két ember egymást váltva erőszakolt meg, órákon át tartott a dolog. Thompson ezután belső sérülésekkel és zúzódásokkal indult haza.

Miután hazament, elmesélte mi történt el akart menni tusolni, de barátnője nem engedte, mert akkor eltűnhettek volna a nyomok. A rendőrségen feljelentést tett, majd a kórházi kezelés után visszaköltözött szüleihez. Ezt követően hosszú hónapokig gyógyszereken élt, a házat sem hagyta el és órákig tusolt minden nap. Miután kicsit sikerült összeszednie magát, egy jótékonysági szervezethez szegődött, ahol a nemi erőszak férfi áldozatainak segítenek. Thompson most és DJ-ként dolgozik.

A tettesekről nincs hír.