Aktuális

Folyamatosan tesztelik koronavírusra Stohlékat

G. Sz.

Létrehozva: 2020.04.16.

Rendszeres koronavírus-teszten esik át az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár stábja. A Stohl András főszereplésével készülő sorozat munkatársai mindennap új maszkokat és gumikesztyűket kapnak, és a színészek utaztatásukról is a produkció gondoskodik.

Forrás: TV2

Sosem látott előkészületek, és a lehető legnagyobb biztonság mellett kedden újra forgatni kezdték a TV2 nagyszabású, saját gyártású heti sorozatát, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspárt.

A Stohl András, Szirtes Ági és Stefanovics Angéla főszereplésével készülő sorozat gyártása már a tavasz elején elindult, ám a koronavírus-vészhelyzet miatt egy időre kénytelenek voltak leállni.

A SorozatWiki információi szerint azonban nemrég a produkció teljes stábján koronavírus-tesztet vé­geztek, melyek eredménye mindenki esetében negatív lett és a napokban a legszigorúbb intézkedések mellett ismét elindult a munka.

Rá sem lehet ismerni

Stohl András maszkja minden egyes forgatáskor több óráig készül, aminek köszönhetően szinte felismerhetetlen lesz majd a képernyőn. – Radnai Márk rendező azt mondta, Bödör Gáspár a dinnyeberki Escobar, tehát egy olyan ember, aki azt hiszi, ő tojta a passzátszelet, pedig nagyon nem. Bödör Gáspár egy igazi, szerethető balfék, nekem színészként pedig nagyon-nagyon lehetőség, hogy nem a Stohl András arccal kell játszani. Ez mindig nagy szabadságot jelent, mert valahogy elengedheted azt, aki vagy és teljesen át lehet alakulni egy másik figurává – mondta a színész néhány hete a TV2 Tényeknek.

A tesztet állítólag sűrűn meg fogják ismételni és kizárólag az mehet majd a forgatásokra, akinek eredménye negatív lesz. Így Stohl Andrásra és kollégáira kiemelten vigyáz a csatorna. 

Egyelőre az egyik fő helyszínen, egy villában folytatódtak a munkálatok, ahová csak a produkció stábja léphet be. Minden közreműködő kesztyűt és drágább maszkot kapott, melyekből az IKO műsorgyártó mindennap újat biztosít.

Ezen védőfelszerelések viselése a színészek kivételével mindenki számára kötelező, és a dolgozók egészségére ügyelve a helyszínen mindennap többször, alaposan fertőtlenítenek. A színészek szállítását is a műsorgyártó oldja meg és akik épp nem forgatnak, azok kizárólag otthonukban tartózkodhatnak. A Bors a nem mindennapi forgatással kapcsolatban megkereste a kereskedelmi televíziót is.

– A TV2 Csoport és az IKO Műsorgyártó számára elsődleges fontosságú a kollégák és a produkcióban közreműködők egészségének a védelme, folyamatosan nyomon követjük a koronavírussal kapcsolatos fejleményeket, és a kormányzati intézkedésekkel összhangban végezzük minden tevékenységünket.

Az elmúlt hetekben zajlottak a folytatás előkészületei, mostanra teremtettünk meg minden olyan körülményt, amelyek mellett biztonságosan forgathat tovább a stáb – erősítette meg a hírt a TV2 Csoport sajtóosztálya.

Az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár a dinnyeberki otthonukból egy nem várt fordulat miatt a fővárosba költözni kényszerülő Bödör család kalandjait mutatja be, és a produkcióban mellékszereplőként Kulka János, illetve a Barátok közt Berényi Miklósaként megismert Szőke Zoltán is feltűnik majd. Az új magyar széria premierje május 1-jén lesz, de akkor csak egy epizódot vetítenek le és a most készülő folytatás ősszel érkezik.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150573_auto_resized.jpg
origo.hu

Kiderült, mit csináltak a szülők, amikor az ötödik emeletről kizuhant a csepeli kisfiú

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27348_resized.jpg?avcount=1713871212
origo.hu

Nagy a baj: katonákat küld Ukrajnába az Egyesült Államok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153464_auto_resized.png
metropol.hu

Heti horoszkóp: Jobb, ha ez a csillagjegy nem tesz könnyelmű ígéretet!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153213_auto_resized.jpg
vg.hu

Új utat kap a kecskeméti Mercedes-gyár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149336_auto_resized.jpg
ripost.hu

Három csillagjegy, akikre még áprilisban rátalál a nagy szerelem

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155126_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Magyarország szoros szövetségese veheti át az uralmat az Európai Unióban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27344_resized.jpg?avcount=1713871212
origo.hu

Meglepő véleménye van a modellkedésről Kiszel Tünde lányának

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144894_auto_resized.png
lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155367_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ezekre ügyelj: 5 hiba, ami miatt leeshet a panír a rántott csirkéről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713871212
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152308_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rendkívüli: evakuálnak egy általános iskolát, szörnyűség történt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/X9HGxd5zXdsWDU9M06vWuLY1N0bNtVwbUF8Xsp33Sfk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjZDZhODQzYjBkZDQzMzJhNWY2YWQyMDZlYWU5M2Rj.jpg
Választások

Képviselőjelölt lett a megvakított kemecsei édesanya bátyja: ő a település első roma diplomása

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RpK43kOjPm17KZpBfnCH32ag2ofUfOeH_U2NmxctGEU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzZmOTRiYWU4OWExMjQ3N2I5NDk2ZmE5NmY5OTcwODk5.jpg
Emberölés

Elképesztő, mivel védekezik a férjét szíven szúró demecseri édesanya