Rejtély

"Nagy, csillag alakú UFO húzott el felettünk" - Németországig követték az idegenek Izabellát

E. R. A.

Létrehozva: 2024.05.18.

Gyerekkora óta hisz az idegen civilizációk létezésében C. Izabella. Az anyuka szerint talán ezért is látja olyan gyakran az UFO-kat.

Mintha egy filmbe csöppent volna bele C. Izabella és 8 éves kisfia! A magyar család öt éve költözött Németországba, és épphogy gyökeret eresztettek, különös dolgokat kezdtek látni. Izabella szerint olyan, mintha Magyarországról követték volna őket az UFO-k. 

Egy magyar anya gyerekkora óta látja az UFO-kat /
Egy magyar anya gyerekkora óta látja az UFO-kat / Fotó: Pexels.com

A fák felett lebegett

Az egy gyermekes anyuka sokáig csak álmodozott róla, hogy talán egyszer ő is azok közé tartozhat, akik UFO-t észleltek, mígnem 11 évesen, 1995-ben rámosolygott a szerencse. 

- Nyáron történt Magyarországon, a Duna–Tisza csatorna területén voltam. Ott láttam 2 kör alakú fényt, ami jobbról balra mozgott nagyjából 25-30 másodpercig, majd eltűnt! - kezdte el mesélni a Borsnak Izabella.

Évekig nem beszélt az első észleléséről, mert úgy hitte, senki nem hinne neki. Azóta viszont szerinte rengetegszer környékezték meg az idegen civilizáció hírnökei, ezért most már büszkén vállalja, miket látott. Még Németországba is követték őt az UFO-k – főleg erdős részeken látja őket, abból pedig akad szép számmal. 

Egyszer épp buszoztam Meiningenből, és az erdő felett láttam UFO-t! Egy gömbszerű valami lebegett a fák felett. Biztos nem a Hold volt, erre esküszöm! 

- idézte fel Izabella.

„Hihetetlen volt!”

A nő gömb alakú UFO-kat ritkán lát, leginkább szivar alakú azonosítatlan repülő tárgyak tűnnek fel, amikor épp fürkészi az eget. 

- Mintha követnének! – nevetett.

Néhány hónapja a német város, ahol élnek, Schmalkalden felett látott egy szivar alakú objektumot, nemrég, május elején pedig az otthonukhoz közel láttak egy idegen űrhajót. 

A nyolc éves fiam is látta! Épp bevásárolni mentünk, amikor egy nagy, csillag alakú UFO húzott el felettünk az égen. Összecsukódott, aztán gyorsan eltűnt. Hihetetlen volt!

 - zárta szavait Izabella, aki abban reménykedik: azzal, hogy most megosztotta történetét másokkal is, talán jobban hisznek majd az idegenek létezésében mert szerinte biztos, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben.
 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek