Dráma

3 éves kislány sikítására ébredt az egész környék, élet-halál közé került

B.

Létrehozva: 2024.03.13.

Az orvosok azt mondták a szülőknek, hogy lányuk talán az éjszakát sem éli túl.

Minden szülő rémálma gyermeke sikoltozására felébredni. Holly és Paul Mckie megpróbáltatásai azonban még rosszabbra fordultak, amikor pillanatokkal később kislányuknak rohama lett. Sophia három éves volt, amikor rosszul lett és szülei a sikítására ébredtek az éjszaka közepén. Mentőautóval szállították kórházba, ahol az állapota tovább romlott, 24 órán belül 20 rohamot kapott. A gyermek az intenzív osztályra került, lélegeztetőgépre helyezték, hogy életben tartsák, mivel nem tudott magától lélegezni. A vizsgálatok kimutatták, hogy a kislány agyvelőgyulladást kapott.

 

Az orvosok azt mondták nekünk, hogy az állapota életveszélyes, és Sophia talán még az éjszakát sem éli túl

- mondta az édesanya. Ez még 2021. decemberében történt, a következő napokban az orvosok kétségbeesetten próbálták életben tartani Sophiát, a kislány agykárosodást szenvedett a betegség következtében. Nem tudta kinyitni a szemét, nem tudott beszélni és járni, nem ismert fel senkit. Még az ikertestvérét Alyssát sem. Két hét után azonban Sophia elindult a gyógyulás útján, ismét talpra állt, látása és hallása fokozatosan kezdett helyreállni. Újabb néhány nap elteltével pedig elkezdett beszélni is - írja a The Sun.

A család most fontos figyelmeztetést adott, fel akarják hívni a figyelmet az agyvelőgyulladás veszélyeire, a betegségre, amely kis híján elvette tőlük a kislányukat. A tünetek közé tartozhat a személyiség vagy a viselkedés megváltozása, a láz és a tartós fejfájás is.

 

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek