Leukémia

Ez az enyhe tünet jelezte a 3 éves kislány súlyos betegségét

LA

Létrehozva: 2023.02.27.

A gyermeket kétszer is hazaküldték, de az anya nem hagyta annyiban.

Morgan Berry lánya, Lillianna harmadik születésnapján kórházba rohant a gyermekkel, miután a légzése felgyorsult és az orra vérezni kezdett.

Fotó: Pixabay

A 22 éves anya már előző nap is aggódott a kicsiért a légzése miatt, ekkor felkereste a háziorvost, aki közölte vele, hogy Lilliannának bakteriális fertőzése lehet, vigye vissza kontrollra egy hét múlva. Egy nap múlva azonban a kislány állapota romlott, az anyuka pedig a kórházban várta, mit mondanak az orvosok. Ott sem kapott egyéb diagnózist, mint a bakteriális fertőzés, így az anyai megérzésére hallgatva átvitte egy másik kórházba.

– Tudtam, hogy valami nincs rendben. Tudtam, milyen, amikor elkap egy fertőzést. Egyszerűen láttam, hogy valami nincs rendben – mondta az anya.

Azt mondták, hogy nincs jól, és erősnek kell lennem. Összeomlottam. Sírtam, és csak arra gondoltam, „úristen, mi fog történni?"

Az anya félelme beigazolódott, a második kórházban ugyanis több vizsgálatot is elvégeztek a gyereken, és súlyos diagnózist kaptak. Kiderült, hogy Lillianna leukémiás, majd hamarosan meg is kezdték nála a kemoterápiát.

Megszakadt a szívünk, az egész család sírt. Nehéz leírni azt az érzést – mintha az egész világom megállt volna, nem igazán tudtam feldolgozni.

A család most abban bízik, hogy a kislánynak idővel sikerül legyőznie a betegséget - írja a The Sun.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek