Évforduló

Könnyfakasztó vallomást tett Vasvári Vivien: fontos évfordulót ünnepeltek a férjével

H. A.

Létrehozva: 2024.05.13.

Az influenszer és párja egy évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent.

Egy év telt el azóta, hogy férjhez ment Vasvári Vivien: a háromgyermekes, szőke influenszer egy mesebeli szertartás keretein belül mondta ki a boldogító igent szerelmének, Bodnár Zsigmondnak, aki egyben legkisebb fiának, Colinnak az édesapja. A házaspár nemrég ünnepelte az évfordulóját, a jelek szerint pedig a boldogságuk azóta sem ismer határokat.

vasvári vivien
Egy éve él boldog házasságban a sztármami / Fotó: Szabolcs László

Egy csodálatos évvel ezelőtt az életünk örökérvényű fogadalommal fonódott össze. Újra és újra mindig rádöbbenek, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy mellettem vagy, hogy együtt osztozhatunk az élet minden pillanatában. Köszönöm, hogy az életed és a szerelmed az enyém lett. Az elmúlt évek tele voltak kalandokkal, nevetéssel és néha könnyekkel is, de minden pillanatban tudtam, hogy te vagy az én társam és biztos pontom. Legyen ez az évforduló az új élmények kezdete, új reményekkel és álmokkal. Tudd, hogy mindig melletted leszek, hogy támogassalak és szeresselek. Szeretlek végtelenül és örökké

- fogalmazta meg érzelmeit Vivien Instagram-posztjában, mialatt néhány fotót is csatolt, amelyeken szerelmesen ölelik át egymást a férjével. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek