Heti Top5

Heti TOP5: Tóth Gabi szerelmének nagy bejelentése, Hódi Pamela rózsaszín lufis örömhíre, Házasság első látásra egymásra találás a műsor után

D.G.

Létrehozva: 2024.05.12.

Ezek voltak a Bors legolvasottabb cikkei a hazai sztárvilágból.

Tóth Gabi szerelmi életét amióta feltűnt a Megasztárban, állandó figyelem kíséri. Tavaly nyáron atombombaként robbant Krausz Gábor bejelentése, hogy válnak az énekesnővel. Közfelháborodás zúdult a sztáranyukára, miután nem sokkal később kiderült, Gabinak máris új szerelme van táncosa, Papp Máté Bence személyében. De aztán a sztárséf összejött Mikes Annával és megnyugodtak a kedélyek. Most pedig az énekesnő kedvese bejelentette: családjában gyermekáldás elé néznek

Papp Máté Bence és Tóth Gabi
Tóth Gabi párja örömhírt jelentett be: jön a gyerek (Fotó: Bors)

Hódi Pamela rózsaszín lufis örömhírt jelentett be

A népszerű influenszer magánéletére sem lehet azt mondani, hogy unalmas. Viharos szerelemben élt Berki Krisztiánnal, akivel közös gyermekük, Nati egy ideig a nyilvánosság előtt cseperedett. De kislányuk sem tudta őket együtt tartani, elváltak. Később mindkettőjüket újra eltalálta Ámor nyila, Hódi Pamela másodjára is férjhez ment. Tóth Bence focistával közös gyermekük Evolet Olívia pedig a minap 3 éves lett, amit gyermekzsúrral ünnepeltek meg. 

Hódi Pamela rózsaszín lufival nagy bejelentést tett (Fotó: Markovics Gábor)

Egymásra talált a Házasság első látásra két sztárja?

Nemrég ért véget a TV2 rendhagyó társkereső reality műsora, amelyben hat férfi és hat nő vállalta, hogy házasságot köt egy idegennel. Bár a hat párosból öt, a kísérlet végén a válás mellett döntött, alakultak szerelmek, igaz leginkább a forgatás után. A műsor után Hilda és Geri is újra szingli lett, és úgy tűnik nagyon egymásra találtak. A közös fotóhoz Geri egy sokat sejtető mondatot írt csak: 

Nem csak jó barát hanem partner is. 

Fokozódik a botrány: T. Danny így válaszolt az exének

Simán lehetne több évados, sok-sok epizódos szappanoperát írni már most az énekes és a modell viharos kapcsolatáról és szakításából. A Bors is próbálja nyomon követni, ami T. Danny és Kecskés Enikő között történik, most úgy látszik végleg vége köztük mindennek. Vagy mégsem? Nemrég a barna szépség kitálalt, miszerint az előadó hűtlensége miatt mentek szét. Pár órával később már jött is a cáfolat, az énekes egy idézettel üzent:

Hazudj magadnak, amíg a hazugság igazsággá nem válik 

 

T. Danny
T. Danny és Kecskés Enikő szakítós botránya tovább nyúlik (Fotó: Bors archív)

Tovább dagad Majka és a TV2-felfedezett balhéja

Egy újabb több felvonásos sztori ami az ózdi rapper korábbi mentoráltja generált. Károlyi Robi szerint Majka nem tartotta be neki tett ígéretét, miszerint keresse majd őt nyugodtan, mert segíteni fog neki. A tehetséges fiatal miután ez nem történt meg, kitálalt… A TV2 korábbi sztárja erre szintén elmondta véleményét, hogy ez nem igazán így volt, erre a Borsnak kifakadt a korábbi mentorált:

Csalódás volt olvasni azokat a sorokat. Hogy őszinte legyek, kedvesebb válaszra számítottam, vagy legalábbis nem ilyen stílusúra... Úgy érzem, hogy a szavai a valódi énjét tükrözték, nem azt, amit a kamera előtt mutat. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek