Balhé

„Szavai a valódi énjét tükrözik, nem azt, amit a kamera előtt mutat” – tovább dagad Majka és a TV2-felfedezett balhéja

Natasha

Létrehozva: 2024.05.07.

Módosítva: 2024.05.08.

Óriási balhé robbant ki, miután a Sztárban Sztár Leszek! egykori versenyzője kipakolt Majkáról. Károlyi Róbertnek hisztisen válaszolt Majoros, akinek most reagált egykori mentoráltja.

Károlyi Róbert nevét a Sztárban Sztár Leszek! műsorában ismerte meg igazán az ország, mikor bevállalta a lehetetlent, s elrappelte a Weszélyes elemek együttestől a „Csibész kutyák” című nótát. Az előadás után még Majka is a padlóról szedte össze az állát, ám végül a tehetséges fiatalt nem vitte tovább magával az élő műsorba. Ellenben megígérte, hogy a karrierjét egyengetni fogja, és segíti azon az úton, amit a kiesése miatt nem tudott megtapasztalni. Ám ez nem így lett... 

Károlyi Róbert Majka 1230 MO
Károlyi Róbert és Majka harca elfajult... (Fotó: Móricz István)

Károlyi Róbert vs. Majka - első felvonás

A bili akkor borult először, mikor Robi egy videóban tálalt ki arról, hogy Majka hogyan viselkedett vele, s miket ígérgetett neki. A történet szerint Majoros a kamerák előtt fogadalmat tett, hogy a fiatal tehetség keresse őt nyugodtan, ő pedig mindenben segíteni fog. Ám amikor a segítségre került volna a sor, ez elmaradt.... Mivel a rapper nem adta meg Robinak a telefonszámát, így a Messengeren keresztül üzent neki, s kétszer is próbálta felvenni vele a kapcsolatot. Bár egyenes elutasítást nem kapott, mégis úgy érezte, hogy ez a hajó elúszott...

Két alkalommal is ráírtam, először a műsor után, akkor azt a választ kaptam, hogy szólok, ha csinálom a lemezt. Azóta Majka kiadott új dalt, még másik versenyzővel is, de nekem senki nem szólt. 

– Még egyszer megkerestem, akkor egy rockjelű emojit küldött vissza. És természetesen, mindent amit mondott nekem, abból semmi sem valósult meg. Félreértés ne essék, ez nem egy gyűlölködésnek szánt videó részemről, egyszerűen azt sérelmezem, hogy kínosan érzem magam attól, hogy mindenki azt hiszi, hogy nem éltem egy ilyen fantasztikus lehetőséggel... – fogalmazott a videójában a fiú, amire természetesen jött válasz. Elég hosszú...  

Megint arra kényszerülök, hogy olyan emberek vádjai miatt kelljen magyarázkodnom, akiknek életük legszebb pillanatai közé tartozik, hogy egyáltalán diskurzusba keverednek velem. 

–  Azzal vádolsz a videódban, hogy a telefonszámom nem adtam oda... A telefonszámom – ha megbocsátasz – csak azoknak az embereknek adom meg, akik közel állnak hozzám, vagy napi vagy heti kapcsolatban vagyok velük. Ezt majd remélem, akkor megérted, mikor sikerül a hőn áhított karriert megcsinálni. (...) Mielőtt hatásvadász, vagy kattintásvadász videókat teszel közzé az én nevemmel (mint a legrosszabb bulvárlapok), azért rám írhattál volna még egyszer (vagy akár többször), hogy Helló Majka, mi újság? Lesz ebből valami? Vagy neked most egyszerűen csak a figyelem volt a cél? Az volt a lényeg, hogy nézzék meg a videódat, mert abban azt mondod, hogy neked a Majka a szemedbe hazudott? fogalmazott durcásan Majka a posztjában, amit a korábbi cikkünkben el is tudsz teljes terjedelmében olvasni.

Károlyi Róbert vs. Majka - második felvonás

A rapper válaszát olvasva megkerestük telefonon Robit, hogy megkérdezzük, mit gondol az üzenet tartalmáról és stílusáról. A fiatal srác elmondta, nem a balhé generálása volt ezzel az egésszel a célja, csupán el akarta mesélni azt a történetet, ami már egy ideje nyomta a lelkét. Arra pedig, hogy mit szól Majka levelének a tartalmáról, csak annyit mondott: csalódás volt.

Nem balhét akartam generálni. Normálisan próbáltam elmesélni a történetemet

– kezdte a Borsnak Robi.

– Csalódás volt olvasni azokat a sorokat. Hogy őszinte legyek, kedvesebb válaszra számítottam, vagy legalábbis nem ilyen stílusúra... Úgy érzem, hogy a szavai a valódi énjét tükrözték, nem azt, amit a kamera előtt mutat. Én ezzel viszont le is szeretném zárni ezt az ügyet, szeretnék megmaradni embernek. A saját lelkiismeretem legalább tiszta hangsúlyozta az előadó, aki már nem is várja a választ, inkább a munkára koncentrál, hogy a Majka által említett hőn áhított karriert elérhesse, és ne az legyen élete legszebb pillanata, hogy vele egy diskurzusba bonyolódhatott. 

@borsonline Kipakolt Majkáról egy korábbi versenyző Ha megígérsz valamit, tartsd a szavad, vagy inkább ne ígérj! Károlyi Róbert csalódott Majkában #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupag #foryou #majka #sztárbansztárleszek #verseny #rapper #botrány ♬ eredeti hang – Bors - Bors

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek