Remény

"A gyerekek minden nap várják haza az apukájukat" – A fájdalom nem csitul, de most segítséget kapott a gyerekeivel magára maradt Kinga

Létrehozva: 2024.05.13.

Tragikus autóbalesetben, otthonától néhány száz méterre rohant fának kocsijával Péter. Olyan erejű volt az ütközés, hogy még a motor is kiszakadt a Peugeot-ból. A fiatalember azonnal szörnyethalt. A három gyermeke azóta hiába várja az apukáját. A fiatalembert az egész település gyászolja, és összefogtak a családjáért.

Tragikus autóbalesetben vesztette életét Péter. Párja, Kinga azóta egyedül neveli három kicsi, 8, 6 és 3 éves gyermekeiket, így nehéz helyzetbe került. A gyerekek mellett egyelőre nem tud elmenni dolgozni, így jelenleg a rezsi kifizetése is óriási gondot jelent számára. De most kicsit fellélegezhet a család, ugyanis kaptak egy kis segítséget, és így ki tudták fizetni elmaradásaikat. Gyermekei Benett, Olivia és Lana azóta is minden nap várják haza édesapjukat, és a mai napig sem tudják felfogni, hogy elment és aznap látták utoljára.

A tragédia után Kinga magára maradt négy kicsi gyermekével / Fotó:Bors

Kinga számára hatalmas csapás volt párja elvesztése. Mivel Péter volt a családfenntartó, így jövedelem nélkül maradt. A felhalmozott tartozás miatt a bank el akarta árverezni az otthonukat. Kinga eddig a három gyerekkel volt otthon, róluk gondoskodott, és a háztartást vezette. Szeretne munkát vállalni, de sajnos a környéken nem talált.

Anyukám régi munkatársától értesültünk róla, hogy a Fundamenta Gondoskodás Alapítvány havonta gyűjt egy családnak. Ezért beadtam a szükséges dokumentumokat

– mondja Kinga, aki a tragikus események után végre fellélegezhet, mert a benyújtott papírok alapján pozitívan bírálták el a kérelmét, így egy zárt Fundamentás csoportban gyűjtöttek nekik pénzt. 

Nem fűztem hozzá sok reményt, mikor a weboldalon láttam a lehetőséget, mert főleg beteg gyerekeknek gyűjtenek. Mondtam is az ügyintézőnek, hogy szerencsére a családunkban mindenki egészséges

– emlékszik vissza a magára maradt édesanya, aki mégis sikerrel járt, és az alapítvány 690 ezer forintot gyűjtött nekik össze, ezzel támogatta Kingát, és a gyerekeket. A pénzt már át is utalták a családnak, így sikerült kifizetne a családanyának az elmaradt számlákat, és azt tervezi, hogy a nagyon rossz állapotban lévő bejárati ajtót is kicserélteti. 

Akkor már csak a festés van hátra, és utána egy kicsit megpihenhetek. Többen azt tanácsolták, hogy forduljak pszichológushoz. De addig is igyekszem lefoglalni magam, és elterelni a gondolataim a múltról. Minden reggel mikor elviszem a gyerekeket suliba és oviba, a sarkon befordulva nézem hátha ott áll a kocsi és megpillantom Pétert. A gyerekek is minden nap várják haza az apukájukat, nem tudják felfogni, hogy soha többet nem jön

– sóhajt fel Kinga szomorúan, akinek a gyerekekről mindig a párja jut eszébe, és nem tud szabadulni a gondolattól, hogy lassan jön a ballagás, és egyedül fog mellette állni büszkén.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek