Leukémia

„Azt gondoltam, nem, ez nem lehet” – félreértették a jeleket az orvosok, meghalt a tündéri 2 éves kisfiú

Bors

Létrehozva: 2024.04.05.

Sem a szülök, sem az orvosok nem gondolták, hogy ekkora a baj. A gyermek leukémiában hunyt el, a szervezete nem reagált a kezelésekre.

A szülők úgy gondolták, hogy kisfiuk egyre növő hasa azt jelenti, hogy új pelenkára van szüksége – 12 héttel később azonban a kicsi meghalt.


Rory Harty mindössze kétévesen hunyt el leukémiában. Eleinte a szülők úgy vélték, hogy mivel a kicsit már nem érte át a pelenka, nagyobbra van szüksége, de aztán a gyermek csúnyán köhögni is kezdett. Ekkor háziorvoshoz vitték, aki hörghurutot állapított meg nála - írja a Mirror

Mivel azonban a gyermek hasa tovább duzzadt és rendkívüli fáradtság gyötörte, szülei egy másik orvoshoz vitték. Ott fertőzésre gyanakodtak, amire antibiotikumot írtak fel neki, de az állapota csak tovább romlott. A kisfiút aztán beutalták a Manchesteri Gyermekkórházba, ahol diagnosztizálták a leukémiát.

Azt gondoltam, nem, ez nem lehet, én vagyok az anyja. Tudnám, ha rosszul lenne. Tudnám, ha leukémiás lenne

- nyilatkozta a megtört édesanya. Rory szervezete nem reagált jól a kezelésekre, 12 héttel a diagnózis felállítása után a fiú elhunyt a kórházban.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek