Diagnózis

"Haldoklom" - lehetetlen diagnózist kapott a kórházban a 20 éves nő

Bors

Létrehozva: 2024.03.27.

Időbe telt, amíg feldolgozta az új helyzetet. Mint elmondta, a diagnózis után a teste is változni kezdett.

Egy 20 éves nőt kórházba szállítottak Angliában, mert mindenki azt gondolta, hogy haldoklik, de kiderült, hogy messze nem emiatt érezte rosszul magát - írja a Mirror.

terhes, terhesség, terhességi teszt
A fiatal nő nem tudta, hogy teherbe esett! (Fotó: Unsplash.com)

Mint kiderült, Tawana Musvaburi valójában nem haldoklott, hanem nyolc hónapos terhes volt. A fiatal nő annyira fáradt volt, hogy nem tudott felkelni az ágyból. Nem tudta, hogy terhes és bevallása szerint nem nőtt a hasa, nem hízott és reggeli rosszullét sem gyötörte. Mindössze négy héttel azután szült, hogy megtudta, babát vár. A nő tavaly februárban hozta világra kislányát.

Akkoriban normális 20 évesként éltem az életem... Bulizni jártam, és egyáltalán nem tudtam, hogy terhes vagyok. 

- nyilatkozta a nő, aki először az orvosnak sem hitt, amikor közölte vele, hogy várandós. Megrémült, mert addig a pillanatig nem is gondolt a gyermekvállalásra.

A hír után olyan volt, mintha a testem elkezdett volna felzárkózni, ami segített nekem is elfogadni a helyzetet. Borzalmas és stresszes időszak volt, mert annyi mindent kellett elintézni ilyen rövid idő alatt, hisz a babák sem olcsók. Nem tudtam volna megcsinálni a családom segítsége és támogatása nélkül.

- tette hozzá az anyuka, akit először lehangolt, hogy hirtelen óriási fordulatot vett az élete, de mostanra alkalmazkodott a helyzethez és nagyon boldog, hogy édesanya lett.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek