Olcsó trükk

Hátulról nekiment egy autónak, megpróbálta kikerülni, de megint nekikoccant, majd elhajtott – az elismert és népszerű bűvész, Ungár Anikó állítólag ezt tette az után a baleset után, amelyben egy másik ember könnyű sé­rüléseket is szenvedett.

A sofőr Ungár után ment, egy piros lámpánál utol is érte, de nem sikerült beszélnie vele – a lámpa zöldre váltott, ő pedig elhajtott. A rendőrség egyszer lezárta az ügyet, Ungár Anikó azzal vé­dekezett, azt hitte, minden oké, azért integet a férfi. Az ügyészség mégis nyomozást kért, a helyszíni bizonyításra Ungár Anikó meg­lepő módon tegnap, másfél évvel a baleset után is törött kocsival érkezett.

Nem szokásom pálcát törni mások felett, Ungár Anikó felett sem szeretnék. Így inkább leírom még egyszer, mi történt. A bűvész hátulról belement egy Opelbe. (Látta, hogy minden rendben, ezért) megpróbálta kikerülni, de megint nekiment. (Látta, hogy még mindig minden rendben, ezért) elhajtott, és csak egy piros lámpánál állt meg, ahol az Opel sérült sofőrje utolérte, de hiába integetett neki, Ungár elhajtott. Mert a sofőr jelezte, minden oké – állítja a bűvész.

Kapcsolódó cikkünket itt olvashatja

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors