Nincs titok

A munkám során találkoztam már szinte minden celebbel, hírességgel, aki Magyarországon él, szerepel. Éppen ezért nem esik nehezemre kiszúrni, ki őszinte, és ki az, aki csak megjátssza magát a közönsége előtt. Írtam már tucatnyi boldog párról, akik azt ígérték, hogy holtig együtt lesznek, aztán pár hónap múlva el is illant a szerelem. Láttam fogadkozókat, aki meg­ígérték, hogy másokon segítenek, felhagynak a rossz szokásaikkal és még isten tudja miket, de sosem követték tettek a nagy szavakat.

Bódi Guszti és Margó üdítő kivételek ebben a világban. A civil életben is rettentően kedvesek, nagyon szeretik egymást és végtelenül őszinték is. Olyan fajsúlyos dolgokban is, melyek hallatán szóhoz sem jut a hallgató. Jó tíz évvel ezelőtt például beszéltek nekem Guszti betegségéről, nem volt minden rendben akkoriban a szívével. Megtiszteltek azzal, hogy beavattak olyan részletekbe is, melyeket végül nem írtam le az újságban. Amikor meglepetten kérdeztem, miért mondanak el egy újságírónak ilyeneket, hát nem félnek, hogy megírom? Azt felelték: kérdeztél, válaszolunk. Ők a mai napig így bíznak másokban, és persze a kapcsolatukban is. Ettől tud szerintem 45 év után is működni a szerelmük. Nincs benne titok.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors