Hiteles szerep

A hollywoodi sztároknak minden olyan egyszerűen megy. Az arcuk az idő múlásával egyre csak szebb lesz, a testük szó szerint fiatalodik, a bankszámlájuk duzzad, a kocsijuk egyre nagyobb, a nőjük/pasijuk egyre fiatalabb.

A fene megegye, hogy Kelet-Európában minden fordítva működik. Az arcunk egyre csúnyul, a testünk öregszik, a bankszámlánk inkább fogy, jó esetben meg sem mozdul, a kocsink egyre kisebb, a nőnk és a pasink pedig megállíthatatlanul öregszik.

Ezek az amcsik, komolyan mondom, a Marsról jöttek. Persze, tudom, hogy rengeteget tesznek azért, hogy sikeresek legyenek, ha kell, a testüket is sanyargatják. A színészek tíz-húsz kilókat is képesek például egy szerep miatt hízni vagy fogyni.

A különbség hozzájuk képest csak az, hogy ők végül elnyerik a méltó jutalmukat a befektetett munkáért, mi nem feltétlenül.

Én például egyszer híztam 15 kilót, de egy forinttal sem lett több a fizetésem, pedig kettő helyett ettem. Én voltam mind a kettő. Aztán le is fogytam, és attól nagyon jól néztem ki, de ez sem hozta meg a várva várt anyagi elismerést. Ja, hogy nem vagyok színész? Akkor maradok én, én. Annál úgysincs hitelesebb szerep.

Kapcsolódó cikkünket ide kattintva olvashatja!