Vélemény

Vélemény: Szerepek

Földvári Zsófi

2014. október 15. szerda 05:20

Szabó Zsófi tényleg ott oktat nyelvtant, ahol a legér­telmesebb tevékenység egyébként az, ha Aurelio a micsodáját pörgeti, vagy rosszul hallok? Mintha nem lenne mindegy a dzsungel mélyén, hogy az egyébként is súlyos beszédhibás celebek némelyike rendesen kiejti-e a ban, ben helyragot vagy sem?

Gáspár Lacinál például tökéletesen érdektelen, hiszen egyetlen szavát sem értem, pedig egyfolytában beszél, amióta elindult a Celeb vagyok, ments ki innen! című nagysikerű műsor. Bódy Sylvi „s” betűje is olyan fals, hogy az már bájos, Gáspár Bea pedig képtelen egy tiszta „e” betű kiejtésére, nála ez ízesen félig ának hangzik. A jó kiállású Miki fiú most tanul olvasni – legalábbis erre következtettem abból, ahogy megpróbált felolvasni egy levelet –, Krasznai Tünde pedig az ikes igékkel küzd, ez bosszantotta fel végül annyira Zsófit, hogy a tábortűz mellett észosztásba kezdett. Szerinte senki sem fogja komolyan venni a lányt, ha nem használja helyesen az édes anyanyelvét.

Most aztán tényleg gonosz leszek: a biztonságos Budapest egyik belső kerületéből üzenem a dzsungelbe, hogy Krasznai Tündét nem azért nem fogja komolyan venni a jónép, mert rosszul ejt ki valamit. Mutatott már magából sok olyan dolgot az énekesnő, ami miatt igen nehéz az egyik kategóriából a másikba helyezni…, ha értik, mire gondolok.

Na, mármost ugyanez a helyzet Szabó Zsófival is. Őt is majd akkor veszik komolyan, ha az indák között úgy viselkedik, mint egy túlélésre hajtó celeb, itthon viszont úgy, mint egy valamirevaló színésznő. Mert pont ez a műsor döbbentett rá arra, hogy szerencsétlen módon összekeverte a kettőt.  

További cikkek

Ez is érdekelhet

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

ripost.hu

120 rendőr, 57 helyszín: csaknem 100 milliós csalást követett el a veszélyes magyar banda

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó

mandiner.hu

Orbán Viktor február elején Oroszországba utazik

kemma.hu

Autó csapódott árokba Tatabányán

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Dánia szorosan nyert a kulcsjátékosait elveszítő Izland ellen

origo.hu

Áll a bál, a Tesla befektetői milliárdokat követelnek Elon Musktól

borsonline.hu

Kiadták a körözést: Magyar youtubert keres a rendőrség

magyarnemzet.hu

Zverev kijelentése új megvilágításba helyezi Djokovics ügyét

origo.hu

Megérkezett a hóvihar - már Budapesten is havazik - videók