vagyesvegzet

Test és lélek

Nagy szerelmek: férfi és nő szeretőt is tartott az énekesnő

Hamarosan 50. házassági évfordulóját ünnepli a contry királynője, Dolly Parton és férje, a nyilvánosságot kerülő Carl Thomas Dean. Az ötven évbe sok meglepő dolog belefért.

Celeb

Ladinek Judit: Pokolból a mennyországba - interjú

Az élete közel sem úgy alakult, ahogy azt megálmodta. Többek közt átesett egy fájdalmas váláson, és amikor úgy gondolta, ennél rosszabb már nem lehet, megrázta magát, és bátran nyitott az újra. Ladinek Judit élete onnantól gyökeresen megváltozott.

Celeb

Nagy szerelmek: kedvese után halt a heroinfüggő Pam

Jim Morrison egy korszak legendája volt. A Doors énekese a zene, a drogok, az ital és a nők rabja volt. Fiatalon halt meg. Sok nővel volt dolga, de egyet szeretett igazán: Pamelát.

Test és lélek

Tamara naplója, II. fejezet: Útkeresés újratöltve(10.)

Tamara 38 éves korára túl van egy váláson és sok-sok csalódáson. Tavaly már azt hitte, Géza mellett végre megtalálja a nyugalmat és a boldogságot. Úgy érezte, örökre becsukhatja naplóját.

Test és lélek

Nagy szerelmek: Csáth Géza és felesége

Ha Csáth Géza, akkor morfium, téboly, szex, gyilkosság. A 20. századi magyar irodalom egyik legsajátosabb hangvételű írójának az élete maga volt a pokol. Saját maga tette azzá.

Test és lélek

Lakatos Levente: Aktus - 5. rész

– Nem veszed fel? – a telefon végtelenbe trillázó csöngése nem, a mellette morduló férfihang azonnal felriasztotta Laurát. Egy kicsit meg is ijesztette.

Celeb

Elhunyt édesanyjával találkozott Sztárek Andrea

Hová költözik a lélek, ha kiszabadul a testből? Ezzel a kérdéssel fordulnak a szellemidézőhöz azok, akik nem tudják lezárni kapcsolatukat egy halottjukkal. Kiss Kriszta Nenus, aki közvetít a két lét között, úgy kommunikál a szellemvilággal,...

Celeb

Diana hercegnő szíve örökké a szívsebészé marad

Döbbenet, de igaz: vasárnap lesz 17 éve, hogy Diana hercegnő Párizsban egy közlekedési balesetben meghalt. A hercegnő Dodi Al-Fayed szeretőjeként hunyt el, de nem őt szerette.

Celeb

Erős Antóniának a férje maradt otthon az ikrekkel

A Híradósokat általában szigorú embereknek tartják, hiszen egy hírműsorban a műfaji sajátosságok miatt ritkán látni egy-egy műsorvezető érzelmes oldalát. Erős Antónia azonban a való életben egészen más, híres kifejezetten jó humoráról...