Test és lélek

Szerencsét hoz hétvégén a Jupiter

Bors

Létrehozva: 2014.11.17.

Szombaton a Nyilas veszi át az irányítást. Ennek a hét közepétől kezdjük el érezni a hatását: egyre fontosabbá válik a siker, a helyes úton járás és a kiteljesedés. Demeter Mónika asztrológus írta le, mire számíthatunk a követ­kező napokban.

Kos

PÉNZ: csütörtökön ­ki­adásra lehet készülni, esetleg egy, a hivatásból várt pénz nem vagy csak később érkezik. A péntek kedvez a kisebb adásvételeknek!
MUNKA: lesz, aki most kezd új munkahelyén vagy munkakörében, esetleg egy nagyobb feladatnak fog neki. Aki kinevezésre vár, elfoglalhatja az ígért posztot, de fel is ajánlhatják neki.
ÉRZELMI ÉLET: a függetlenek új kapcsolatot köthetnek még a hét első felében. A bizonytalan szerelmek azonban a hétvégén véget érhetnek. A családokba viszont béke költözhet.
ÜZENET: aki vállalkozását vezeti, kedden egy nagyobb megbízást kaphat. A hétvégén az egyik rokona bosszúság forrása lehet.

Bika

PÉNZ: pénteken némi pluszra lehet számítani, viszont a hét végén egy jelentősebb kiadás is elképzelhető, mert előfordulhat, hogy otthonában valami felmondja a szolgálatot, és azt pótolni kell.
MUNKA: a hét második felében meginoghat a hite az egyik bizalmasában, és nem is alaptalanul. A munkahelyi hangulat kissé gyanakvó. A vállalkozók túlterheltek lehetnek.
ÉRZELMI ÉLET: néhány kihűlt szerelem a végstádium állapotába kerülhet, és a hétvégén szét is válhatnak útjaik. A családok némelyikében is megbomolhat a harmónia.
ÜZENET: lehet, hogy otthonát megújítja egy nagy értékű beruházással, de lesz, ahol a körülmények kényszerítik erre.

Ikrek

PÉNZ: kisebb bevételek érkezhetnek. Ám az üzleti ügyeket és megállapodásokat még a hét elején érdemes nyélbe ütni. A hét végén lehet, hogy otthonára vagy családjára kényszerül kiadni.
MUNKA: az álláskeresők sikerrel járhatnak, akár egy azonnali kezdéssel, de lesz, aki most szembesül egy új lehetőséggel. A vállalkozók csütörtöki munkája meghiúsulhat.
ÉRZELMI ÉLET: a hét második felében néhány szerelemben csalódottságnak adhatnak hangot a felek, így nem egy kapcsolat elszakad. A családokban hétvégén vita kerekedhet.
ÜZENET: ha valamilyen rendellenességet tapasztal, hívjon szakembert, nehogy nagyobb hiba előjele legyen!

Rák

PÉNZ: kedden egy jelentősebb bevételhez juthat, viszont lehet, hogy vasárnap ki kell adnia gyermekére, vagy vállalkozására. Mindkettő költséges lesz.
MUNKA: ahogy haladunk előre az időben, feladatai egyre csak tornyosulnak, és mint a legtöbb helyen, itt is elkezdődik az év végi iram. A vállalkozók két új üzletet köthetnek.
ÉRZELMI ÉLET: intenzív érzelmi éle­tet jeleznek a fényszögek. Így minden megtörténhet: nagy szakítások és egymásra találások. A családokban többnyire béke van, kivéve a csütörtököt.
ÜZENET: legyen óvatos a munkahelyi ellenségeivel, mert lehet, hogy megint ön ellen szerveződnek. Csütörtökön otthonában valami meghibásodhat.

Oroszlán

PÉNZ: pénteken pénze érkezhet, de lehet, hogy csak vasárnapig tart ki, mert ekkor kiadása lehet, ami otthonát érintheti. Néhány csekk is befizetésre vár.
MUNKA: egy új munkakör vagy munkahely, sőt egy kinevezés is szóba jöhet. Ám valamelyik felettese nem őszinte önnel! A vállalkozók vasárnapi üzlete meghiúsulhat.
ÉRZELMI ÉLET: néhány szerelmes között a hét végén vita adódhat. A működő szerelmekben összeköltözhetnek a párok. A családokban vasárnap pattanhat ki egy kisebb vita.
ÜZENET: tartsa figyelemmel a befizetnivalók időpontjait, mert szankcióval élhet a szolgáltató! Lesz, akinek otthonában valamilyen műszaki hiba lép fel.

Szűz

PÉNZ: kedden egy remek üzletet vagy adásvételt köthet. Kiadása is lehet, és emellett még költekezési kedve is növekvőben, vigyázzon, nehogy becsapják!
MUNKA: aki állást keres, most találhat, de sokan már új helyükön kezdenek. A vállalkozásukat vezetők két új üzletet remélhetnek, melyből az egyik jelentős lesz. Ez most nem a pihenés ideje a munkahelyén.
ÉRZELMI ÉLET: a függetlenek esélyt kapnak egy új szerelemre, de flörtökben is gazdag hétre lehet számítani. A családok békéjét átmeneti viták törhetik meg a hét második felében.
ÜZENET: az együtt élők között csütörtökön valamilyen titokra derülhet fény, amit eddig jól lehetett leplezni, ez akár pénzügyi eredetű is lehet.

Mérleg

PÉNZ: nagy pénzforgalomra lehet számítani, és jó esetben több marad a pénztárcájában. Lehet, hogy egyik barátját kell kisegítenie, vagy ha ez már megtörtént, meg tudja adni.
MUNKA: a feladatok sokasodnak, és megindulhat az év végi hajsza, ami viszont a hangulatra is rányomja bélyegét. A vállalkozók kedden remélhetnek egy nagyobb megrendelést.
ÉRZELMI ÉLET: aki magányos, menjen társaságba, ott megismerkedhet valakivel, amiből szerelem alakulhat ki. A családok egy harmonikus hetet remélhetnek.
ÜZENET: ha szerződni vagy eladni készül, ezt még a hét elején célszerű meglépni, mert később egyre kedvezőtlenebbek lesznek erre a fényszögek.

Skorpió

PÉNZ: szombattól anyagi élete új irányt vehet, igaz, hogy egy vasárnapi kiadással kezdődik, viszont utána már kedvező a trend. Egy elmaradt számla miatt felszólíthatják.
MUNKA: pénteken egy kedvére való feladatot kell pluszként megoldania. Munkahelyi rosszakarói ellen nem árt felvérteznie magát. A cégüket üzemeltetők a csütörtöki ügyféllel legyenek óvatosak!
ÉRZELMI ÉLET: a szerelmesek ­egy­némelyike a hét második felében összekülönbözhet. A most kötődő kapcsolatok legfeljebb titkos viszonyok lehetnek. A családokhoz rokonok érkezhetnek.
ÜZENET: az együtt élők köreiben valamilyen titokról lebbenhet le a fátyol, amit eddig jól tudtak palástolni.

Nyilas

PÉNZ: kedden egy nagyobb, pénteken pedig egy kisebb összeg vándorolhat önhöz. Ám eközben csütörtökön, otthonában valami felmondhatja a szolgálatot, amit azonnal javíttatni kell.
MUNKA: csütörtökön a munkahelyi légkörbe ellenségeskedéssel vegyült titkolózás verhet éket. A feladatoknak pedig se eleje, se vége. A vállalkozók pénteken remélhetnek új üzletet.
ÉRZELMI ÉLET: a péntek mutat ismerkedési lehetőséget, de ez még nem garancia a szerelemre. A családokba csütörtökön nézeteltérések sorozata érkezhet hívatlan vendégként.
ÜZENET: sok szülött hetét utazások színesíthetik, ami lehet belföldi és külföldi, privát és szolgálati egyaránt.

Bak

PÉNZ: kedden számíthat bevételre, ami jelentősebb is lehet. Aki pénzt adott kölcsön, annak most esélyes, hogy visszafizessék. Az üzletelést ezen a héten, ha teheti, kerülje!
MUNKA: pénteken új feladattal szembesülhet, amit egy másik kollégája szeretett volna megkaparintani. Legyen óvatos a titkos ellenségekkel! A vállalkozók legyenek éberek a csütörtöki vásárlóval!
ÉRZELMI ÉLET: néhány szerelemben egy olyan eltussolt dologra derülhet fény, ami végérvényesen elszakíthatja a feleket egymástól. A családok egy harmonikus időszakot remélhetnek.
ÜZENET: ha kedden valamilyen szervezett összejövetelre invitálják, vegyen részt, mert feltöltődést ígér!

Vízöntő

PÉNZ: csütörtökön ­ki­adásra lehet számítani, mert valamilyen műszaki zavart kell elhárítani otthonában. Emellett költekezési kedve is növekedhet, és felesleges dolgok kerülhetnek a kosarába.
MUNKA: lesz munkahely, ahová új felettes érkezik, de azon se lepődjön meg, ha önt kérik fel, hogy vezesse a csoportot. A vállalkozóknak pénteken eshet be egy új vevő.
ÉRZELMI ÉLET: a hivatás szálain ismerkedhet meg valakivel, de lehet, hogy ez még csak szimpátia. A házasoknál a hét második fele mutat nézeteltéréseket.
ÜZENET: néhány munkahelyen ígérték, hogy adnak egy kis pluszt, de ez sajnos elmaradhat. Pénteken egy belföldi útra indulhat.

Halak

PÉNZ: pénteken várhat némi pluszt. Vasárnap viszont valami meghibásodhat, amire költeni kell. Figyeljen, hogy ne csússzon a számlák kifizetésével!
MUNKA: lesz, aki a héten kezd új munkahelyén, vagy kap egy új ajánlatot, ami a jelenleginél előnyösebb. A vállalkozók a hét második felében számíthatnak érdeklődőkre.
ÉRZELMI ÉLET: ha pénteken társaságba invitálják, egy kedves flörtben lehet része, de erős szimpátia esetén még szerelem is kialakulhat. Az együtt élők egy vitákkal tarkított hétre számíthatnak.
ÜZENET: erőt vehet önön a költekezési láz, ami persze nem csoda, hiszen már karácsonyi pompában díszeleg a legtöbb üzlet kirakata.

 

Deák Bill Gyula: jó megérzéseim vannak

Fiatalkoromban, úgy emlékszem, készítettek nekem horoszkópot, de nem nagyon érdekelt, hogy mi volt benne. Néha beleolvastam az újságokban, hogy aktuálisan mi vonatkozna rám, aztán jókat nevettem. Az viszont igaz, hogy gyakran kapok olyan megjegyzést, hogy tipikus Skorpió vagyok – mondta Deák Bill Gyula.

– Nagyon jól elvagyok magammal. Az biztos, hogy mély érzelmeim vannak. Ez egy művész természetes tulajdonsága. Ettől azonban nem tartom magam a szélsőségek emberének. Amit szeretek, azt szenvedélyesen csinálom. Például a zene, amivel színpadra állok, ilyen. Ez volt az álmom, és nem engedtem erről az útról eltéríteni magam. Ez az, amiben hiszek, amit szeretek, valamint a foci. Bátornak és önálló egyéniségnek tartom magam. Vannak nagyon jó megérzéseim. Idősebb koromra jó emberismerővé váltam. Ráérzek a dolgokra, a sunyiságot, a hátam mögötti összebeszélést nagyon utálom. A szellemi világban is lehet valami. Vagy az anyám, vagy egy angyalka fogja a kezem: otthon ért infarktus, és hamar jött a mentő. A koncertek utáni beszélgetéseken tudtam meg, milyen sokan imádkoztak értem.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089302_auto_resized.png
origo.hu

Ez maga a földi pokol: a világ legforróbb városában madarak hullanak az égből, és halak sülnek meg a tengerben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26433_resized.jpg?avcount=1711618813
origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086012_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089949_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

„Magyar Péter nem fogja beperelni Varga Juditot, mindent lehet bizonyítani”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088272_auto_resized.jpg
ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17087829_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Nem állnak ki Varga Judit mellett + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26442_resized.jpg?avcount=1711618813
origo.hu

Levetkőzött Ördög Nóra - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083650_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711618813
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088638_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Dráma! Máris kiadja felesége útját a TV2 sármos sztárja?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/JmHfTibHr1n8GMOthOqKbLlYRwMklrpXPyMmnp3NQaQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyZjk5NmE0ZWQ2YzRmMGViYjQwMmM3N2Y3ZTllMmIz.jpg
Ezo

Hétfőn érkezik a telihold, ez a négy csillagjegy már ma érezheti a hatását

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/nYMsw4zKCvYAZ6pQY_UmjgNi8htapMVwcLVH1IQzkbA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E4NTk4MmYxNDU4YTRhMTJhOTVmMmVkY2FmNjg5NGEz.jpg
Ezo

Ősi tudás tárul fel: ezt árulja el rólad az atlantiszi horoszkóp