Test és lélek

Heti horoszkóp: farkasként viselkednek a héten az ellenségek

Bors

Létrehozva: 2015.05.26.

Intenzív érzelmek borzolják vagy éppen teszik örömtelivé ezt a hetet. Emellett az anyagi életben is változás várható. Demeter Mónika asztrológus írta le, mire számíthatunk a következő napokban.

Kos

PÉNZ: kedden egy váratlan kiadása keletkezhet, amit lehet, hogy egyik barátjára fog költeni, esetleg otthona, vagy családja is szóba jöhet. Amennyiben üzletelni kíván, arra a hétvége alkalmas.
MUNKA: lesz, aki úgy dönt, hogy új állást keres, aminek a megtalálására a vasárnap lehet ígéretes. Ugyanitt remélhetnek új megkeresést a vállalkozók is.
ÉRZELMI ÉLET: szerelem van a levegőben, ami különösen a hétvégén kezdi éreztetni hatását. Ám ez előtt, a hét közepén néhány szerelmes csalódhat.
HOLDHOROSZKÓP: a munka területén kezdi meg égi útját a Hold, majd a társkapcsolatokon időzik, végül a más által szerezhető javadalmak területén végzi.

Bika

PÉNZ: jelentősebb pénzforgalom van kilátásban. Szerdán egy nagyobb bevételre nyílhat lehetősége, amit azért a kiadások egy nagyobb részben megsarcolhatnak.
MUNKA: kedden vagy szerdán a munkacsoportban robbanhat a hangulat, és érdemes a fél szemét ellenségein tartania! A magánzóknak szerdán lehet egy jelentősebb megbízásuk.
ÉRZELMI ÉLET: intenzív érzelmi életet ígérnek a fényszögek. Kapcsolatok alakulhatnak és szűnhetnek meg. Az együtt­élések némelyikében vita pattanhat ki.
HOLDHOROSZKÓP: a vállalkozás, majd az alkalmazotti munka területét veszi célba a Hold égi útján, végül a partnerkapcsolat területén fejezi be.

Ikrek

PÉNZ: kedden vagy szerdán egy nem várt kiadása lehet, elképzelhető, hogy egyik barátját kell kisegítenie anyagilag, esetleg egy összejövetel kerül többe, mint azt tervezte.
MUNKA: kedden néhány munkahelyen komoly gondok adódhatnak, így lesz, aki új utakat is számításba vesz, ami jó eséllyel hamarosan aktuálissá is válhat.
ÉRZELMI ÉLET: a szerda és a csütörtök próbára tehet néhány bizonytalan szerelmi kapcsolatot, ami akár a szakításig is fajulhat. Az együtt élők köreiben a hét közepe lehet konfliktussal tarkított.
HOLDHOROSZKÓP: az otthon és ingatlan után a család és a gyermekek következnek, végül a kisállatok területén halad át éji világítónk.

Rák

PÉNZ: szerdán és csütörtökön kiadásra, de a hét végén valamilyen bevételre esélyes, és ha szerencsés, akár pluszban is marad. Pénteken egy remek üzletet üthet nyélbe.
MUNKA: hivatásában úgy tűnök, valamit nagyon titkolnak a vezetők és ez bizonytalanságot szül a kollégák között. A vállalkozók keddi üzletét lemondhatják, de a szerdai remeknek ígérkezik.
ÉRZELMI ÉLET: a magányosok szíve ajtaján Ámor kopogtat. Ám egy-egy kapcsolatban valamilyen régi titokra derül-het fény, ami nem egy esetben szakításhoz is vezethet.
HOLDHOROSZKÓP: a rokoni kapcsolatok első állomása után az ingatlanügyek területén át halad át égi kísérônk.

Oroszlán

PÉNZ: a hét közepétől számíthat jelentősebb pénzmozgásra, ami között lehetnek jelentősebb bevételek és kiadások is. Egy keddre tervezett megállapodás lehet, hogy nem jön létre.
MUNKA: néhány munkaadó egy kisebb átszervezést hajt végre, ami viszont a munkatársak között okoz feszültséget és ellenségeskedést. A vállalkozóknak változékony hetük lehet.
ÉRZELMI ÉLET: aki társaságba hivatalos, új ismeretségre tehet szert. Néhány együtt­élésbe csalódottság férkőzhet, ami egynémely esetben kezelhetetlennek tűnik.
HOLDHOROSZKÓP: a pénz, illetve a tehetség után, az elintézendő kisebb ügyek, számlák, csekkek intézései következnek, végül a család.

Szűz

PÉNZ: kedden egy ki­adása lehet, amire nem számított. Illetve, aki a munkahelyéről némi pluszt, az késhet, vagy elmaradhat. Üzletelésre a hét közepe alkalmas.
MUNKA: szerdán egyik kollégájával konfliktusa alakulhat ki valamilyen anyagi természetű ok miatt. A vállalkozók figyeljenek, hogy kifizessék munkájukat!
ÉRZELMI ÉLET: új szerelmet nem tartogat ez a hét. A házasok és az együtt élők némelyikénél komoly gondok verhetnek éket a kapcsolatba, ami az egymás iránti bizalmat áshatja alá.
HOLDHOROSZKÓP: a személyes ént, az önmagunkra szánt időt, a pénzügyek követik, végül az adásvételek és szerződések területe.

Mérleg

PÉNZ: előfordulhat egy váratlan és nagyobb egyszeri kiadás, melyre a hét első felében lehet számítani. Ezt némileg pótolni hivatott a hét közepe, de arányaiban kevesebb bevétellel.
MUNKA: sok munkahelyen diszharmonikus állapotok uralkodnak egy lehetséges átszervezés miatt. A vállalkozók egyik megbízása kedden meghiúsulhat.
ÉRZELMI ÉLET: a szerelmespárok némelyikénél a hét elején konfliktus adódhat. Új szerelem a következő napokban nincs kilátásban. Néhány társas kapcsolat igen nehéz periódusát élheti.
HOLDHOROSZKÓP: a pihenésre szánt időt, az egyént érintő dolgokat, majd az anyagiak területét öleli fel a Hold heti áthaladása égi pályáján.

Skorpió

PÉNZ: aki munkahelyi pluszjuttatásra vár, annak várnia kell, ugyanakkor tartozásai felhalmozódhatnak, amit időszerűvé válik kiegyenlíteni.
MUNKA: többen egy hirtelen elhatározástól indíttatva munkahelykeresésbe kezdenek. A vállalkozók legyen óvatosak minden ügyfelükkel, nehogy valaminek az áldozatává váljanak!
ÉRZELMI ÉLET: sajnos némelyik szerelemben akkora elégedetlenség és bizalmatlanság léphet fel, hogy ez végképp alááshatja a kapcsolat jövőjét, ahogy némelyik együttélését is.
HOLDHOROSZKÓP: a kikapcsolódást és a barátok társaságát, a megérdemelt önmagunkra szánt idő követi, végül a személyes célok következnek.

Nyilas

PÉNZ: néhány otthonban egy komolyabb meghibásodás fordulhat elő. Az autótulajdonosaknak egy kiadásuk keletkezhet, reméljük, nem gyorshajtás miatt.
MUNKA: a hét első felében egyik munkatársával nézeteltérésbe keveredhet. Néhány munkacsoport élére új vezetőt neveznek ki. A cégüket üzemeltetők változékony hétre számíthatnak.
ÉRZELMI ÉLET: néhány szerelem szakításra ítéltetett, mert mindkét fél úgy ítéli meg, hogy csalódott egymásban. Sajnos ez a helyzet érvényes lehet néhány együtt élőre is.
HOLDHOROSZKÓP: az utazás után a karrier területe következik, majd a jóindulatú támogatók, a barátok és a megérdemelt pihenés következik a Hold útján.

Bak

PÉNZ: a hét első felében kiadásra lehet számítani. Néhány otthonban egy műszaki természetű meghibásodás keletkezhet, ami nem tűr halasztást. Lesz, aki autójára ad ki.
MUNKA: néhány munkaközösségben enyhén szólva is kaotikus a helyzet, mindenki, mindenki farkasa. A szerencsések találkoznak egy új ajánlattal és azonnal továbbállnak.
ÉRZELMI ÉLET: egy-egy szerelmi kapcsolat kritikus napjait éli, és sok esetben egyetlen megoldásként a szakítás vetődik fel. A családokban a hét eleje kissé viharos lehet.
HOLDHOROSZKÓP: a kisebb vagy nagyobb utak után, a karrier területe kíván megkülönböztetett figyelmet, végül ezt a feltöltődés követi.

Vízöntő

PÉNZ: sajnos több kiadás is elképzelhető, amelyikből az egyik jelentősebb összegű is lehet, pl. gépjárművére, vagy vállalkozására, esetleg gyermekére.
MUNKA: egy előzőleg ígért plusz, vagy fizetésemelés meghiúsulhat. A munkahelyi hangulaton is csorba eshet, és a felettes is cserélődhet. A vállalkozóknak kinéz egy remek üzlet.
ÉRZELMI ÉLET: intenzív érzelmi életet jelölnek a fényszögek, így a magányosok párra lelhetnek, ám a meglévők egy némelyikében komoly gondok adódhatnak, ami szakításhoz vezethet.
HOLDHOROSZKÓP: a hét első napjaiban a partnerkapcsolat kíván odafordulást, majd a jelentősebb összegű anyagi javak területe következik.

Halak

PÉNZ: kiadások sorozatára lehet számítani, ami közül az egyik jelentősebb összegű lehet. Némelyik otthonban egy meghibásodás is költségráfordítást követelhet meg.
MUNKA: kollégáival viszonylag harmonikus a kapcsolat, de a főnökségben lehetnek gondok, amit csak sejteni lehet. A vállalkozók egyik megrendelését lemondhatják.
ÉRZELMI ÉLET: néhány szerelmes civakodásba keveredhet, legfőképp, hogy mit, mire költsenek. Akik együtt élnek, közöttük bizalmatlanság alakulhat ki, mert valamire fény derülhet.
HOLDHOROSZKÓP: a társkapcsolat területéről indul heti útjára a Hold. Majd a nagyobb értékű és mások révén szerzett javadalmak házát érinti.

 

Benkő László: ne hagyják abba, mert akkor vége!

Készítettek személyre szóló horoszkópot. Jó dolgok voltak benne, de a fő problémákat nem érintette – emlékezett Benkő László.

– Mint Ikrek valóban nagy tudásszomj van bennem, ami egyre erősödött, de félek a lemaradástól és a megfeleléstől is. Mindig visszatekintve jöttem rá, hogy mi mindent halasztottam el, amit észre kellett volna vennem egy nagyobb dobbantáshoz.

Ha a rálátásommal meg tudtam volna magyarázni dolgokat a Hanglemezgyárnak, az a többieknek is jobb lett volna. A tudásszomjam kialakulásához nagyban hozzájárult édesapám, aki ragaszkodott hozzá, hogy reggel, akárhánykor is értünk haza fellépésről, hatkor fel kellett kelnem, hogy beérjek az egyetemre, és le ne késsek előadást. Nem szeretek egyedül lenni.

Zenészként nem is lehetnék másmilyen. A zenekari buszban mindent meg lehetett beszélni. Nem bírom az unalmas dolgokat, folyamatosan történjen valami. Nem bírom a várakozást az elalváshoz. Inkább fenn maradok, amíg tudok. A netet használom, de a Facebookot kerülöm. Nem szeretem, hogy kéretlenül, következmény nélkül írogathatnak, mert így nincs kivel harcolni.

Szeretem a sportot, de nincs elég időm. Egy időben mindennap lefutottam a Normafánál az olimpiai kört. Mostanában úszni járok. Gyors felfogásúnak tartom magam, és irigylem azokat, akik nálam előbb kapcsolnak. Állandóan utaznék.

A hozzám hasonlóknak azt tanácsolom, hogy soha ne hagyják abba, mert akkor vége.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090027_auto_resized.png
origo.hu

Húsvéti kvíz: Ön tudja a választ az ünneppel kapcsolatos kérdéseikre?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26470_resized.jpg?avcount=1711727413
origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084794_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17087648_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Ezzel a fotóval mondatná le Orbán Viktort Pankotai Lili (FOTÓ)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17092490_auto_resized.png
metropol.hu

Bereczki Krisztián csak gépre kötve tud aludni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084803_auto_resized.jpg
vg.hu

Varga Judit egykori kabinetfőnöke kitálalt a Mandinernek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26469_resized.jpg?avcount=1711727413
origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089846_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17079298_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Kiszállok" – Ennyi volt, Till Attila elbúcsúzott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711727413
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17082722_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Remegő hanggal jelentkezett be Ördög Nóra: támadás történt az Ázsia Expressz szállodájában

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/JmHfTibHr1n8GMOthOqKbLlYRwMklrpXPyMmnp3NQaQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyZjk5NmE0ZWQ2YzRmMGViYjQwMmM3N2Y3ZTllMmIz.jpg
Ezo

Hétfőn érkezik a telihold, ez a négy csillagjegy már ma érezheti a hatását

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/nYMsw4zKCvYAZ6pQY_UmjgNi8htapMVwcLVH1IQzkbA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E4NTk4MmYxNDU4YTRhMTJhOTVmMmVkY2FmNjg5NGEz.jpg
Ezo

Ősi tudás tárul fel: ezt árulja el rólad az atlantiszi horoszkóp