Test és lélek

Fellángol bennünk a szenvedély ezen a héten

Címkék
horoszkóp

Bors

Létrehozva: 2013.04.08.

Indulatok, szenvedély, érvényesülési vágy és céltudatosság feszíti végletekig a hangulatot a következő napokban. A Mars uralta hónap közepén érvényesülnek leginkább a Kos jegyei, így mindenkinek szüksége lesz a türelmére és az ösztöneire, hogy a legjobbat hozza ki belőle.

Kos

PÉNZ: a hét elején bevétel érkezik ajándékként vagy egy tartozást adnak meg. Költekezési kedve növekvőben van, figyeljen, mit vásárol!

MUNKA: munkahelyén lassan lenyugszanak az ellenségei, kevesebb támadás és pletyka várható, de azért még vigyázzon velük! A vállalkozók a hétvégén várhatnak új érdeklődőt.

ÉRZELMI ÉLET: a magányosok tegyenek eleget egy hétvégi meghívásnak, mert ott kapnak esélyt egy új ismeretségre. Lehet, hogy nagy lesz a korkülönbség, de ez egyiküket sem zavarja majd.

EGÉSZSÉG: a szerdai Kosban lévő újhold kedvez minden új dolog megkezdésére, még akár egy életviteli változásra is.

Bika

PÉNZ: pénzügyei új és kedvező irányt vesznek, bár ez inkább a hétvégétől lesz majd igazán érezhető. 

MUNKA: többen a napokban találtak egy új lehetőséget, és a héten már meg is kezdik új munkájukat. A vállalkozók egyelőre egy gyengébb hétre számíthatnak, és az állást keresőknek is várniuk kell még egy ideig.

ÉRZELMI ÉLET: ez a hét nem a nagy szerelmekről szól, viszont a meglévő kapcsolatokban közelebb kerülnek egymáshoz a párok, különösen azok, akik nemrég költöztek össze. A sokat vitatkozó házastársak végre megbékélnek.

EGÉSZSÉG: érzékeny szerve a garat és a torok, most érdemes felvérteznie magát a vírusok ellen!  

Ikrek

PÉNZ: kisebb bevétel várható a héten, szerencsés esetben a kiadások mérséklődnek. Nagyobb üzletekbe azonban ne most kezdjen.

MUNKA: az állást keresők a hét végén lehetnek sikeresek, főleg ha ehhez baráti segítséget is kérnek. A munkahelyi hangulatot egy tervezett átalakítás tesz feszültté.

ÉRZELMI ÉLET: néhányan épp a napokban találtak egy új szerelemre, ami a héten tovább mélyülhet. Aki még pár nélül van, ő is esélyes egy új kapcsolatra. A családokba béke költözik, elcsitulnak a viták.

EGÉSZSÉG: a hajhullás és a bőrproblémák mögött gyakran a vashiány áll. Egyen több friss gyümölcsöt, mérsékelje a húsfogyasztást.

Rák 

PÉNZ: a hétvégi fényszögek jelzik a bevételi forrás lehetőségét. Néhány munkáltató is ki tud szorítani némi pluszt dolgozói részére.

MUNKA: akinek nincs állása, még egy ideig türelemre intik a csillagok, ami pusztán hetek kérdése. A vállalkozók a hétvégén kaphatnak egy remekbe szabott ajánlatot.

ÉRZELMI ÉLET: a magányos szívek esélyt kapnak egy új szerelem lehetőségére, mely elképzelhető, hogy a hivatás szálain talál el önhöz. Néhány nemrég kezdődött kapcsolatban összeköltöznek a felek.

EGÉSZSÉG: gyomorhurut ellen kiváló lehet a kamillatea és a kíméletes étrend, amit kisebb adagokban célszerű elfogyasztani.

Oroszlán 

PÉNZ: ez a hét nem a meggazdagodásról szól. Aki ingatlanügyben érintett, még a hét elején próbáljon meg tenni ügye érdekében.

MUNKA: ha megpályázott egy új állást, és a hét első felében nem hívják be meghallgatásra, lehet, hogy más tölti be a kiszemelt állást. Viszont jó hír, hogy hamarosan új lehetőséggel találkozik.

ÉRZELMI ÉLET: a magányos lelkeknek egyelőre még várniuk kell a komoly szerelemre, de higgye el megéri! A szerelmesek némelyike közös életbe kezd és összeköltözik.

EGÉSZSÉG: a gerince érzékeny szerve lehet, így e testrészére fordított figyelem meghálálja az odafigyelést!

Szűz

PÉNZ: néhányan a napokban jutottak egy nagyobb összeghez, akinél ez elmaradt, már nem kell sokáig várnia rá.

MUNKA: többen úgy érezhetik, hogy állóvíz a munkájuk, ám a héten hiába is próbálkozik újat találni, arra még várniuk kell. Egy ígért kinevezés várat még magára.

ÉRZELMI ÉLET: aki nemrég ismerkedett meg egy potenciális partnerrel, ha péntekig nem történik előrelépés, akkor lehet, hogy mégsem jön össze a kapcsolat. Az együtt élők többet vitáznak az átlagosnál.

EGÉSZSÉG: érdemes lenne elvégeznie egy tisztítókúrát, ehhez jól jönnek majd a friss tavaszi zöldségek.

Mérleg 

PÉNZ: néhány napja egy plusz jövedelem üthette markát, amit többen a hitel befizetésére fordítottak. Jó hír, hogy hétvégén újabb bevétele jön.

MUNKA: a munkanélkülieknek a váltani szándékozóknak érdemes álláspályázatok írásával tölteniük a szabadidejüket, mert esélyes, hogy hamarosan új munkát találnak.

ÉRZELMI ÉLET: már úton van a magányosok felé egy új szerelem, de erre még várniuk kell, akár két hetet is. Viszont a stabil szerelmekben egy összeköltözés is elképzelhető.

EGÉSZSÉG: e jegy képviselői körében gyakoribbak a felfázásos eredetű gyulladások, amit megfelelő öltözködéssel megelőzhet.

Skorpió

PÉNZ: néhány munkahely kilátásba plusz juttatást ad. Viszont lesz, aki egy jobb fizetés miatt kezd új munkahely keresésébe.

MUNKA: néhányan nemrég kaptak egy kínálkozó alkalmon, így most új munkájukban kell helytállniuk. Pénteken esedékessé válhat egy ígért kinevezés, vagy épp most ajánlanak egyet.

ÉRZELMI ÉLET: a magányosoknak még várniuk kell a nagy szerelemre. Viszont, aki nemrégiben talált párra, a kapcsolat tovább mélyül. Az együtt élőknél a féltékenység okozhat zavart a kapcsolatban.

EGÉSZSÉG: aki arcidegzsábára, illetve fülfájásra hajlamos, ajánlatos kerülnie a huzatos helyeket!

Nyilas 

PÉNZ: most még az elmaradt befizetéseket kell elintéznie, de a jelenlegi kiadásokat nemsokára egy nagyobb bevétel pótolja.

MUNKA: aki a napokban helyezkedett el, vagy talált új munkahelyet, sikerül jól beilleszkednie. A vállalkozók üzlete is fellendülhet, lehet, hogy épp a hétvégén üt be egy jó üzlet.

ÉRZELMI ÉLET: minden esélye megvan, hogy új szerelmi kapcsolatot létesítsen, akár egy utazáson, vagy egy tanfolyamon. Ezt azonban egyelőre titokban kell tartaniuk.

EGÉSZSÉG: most különösen lényeges az elegendő folyadékfogyasztás, és a vitaminokban dús gyümölcsök rendszeres evése.

Bak 

PÉNZ: a héten az ingatlanügyek kerülhetnek középpontba. Aki venni, vagy eladni készül, sikert remélhet. 

MUNKA: aki egy magasabb pozíciót pályázott meg, a héten esélyes, hogy betöltse azt, de egy felkérés se lepje meg. A vállalkozók megkezdik egyik nagyobb megrendelésük teljesítését.

ÉRZELMI ÉLET: többen a föld felett járnak, mert a napokban találták meg a szerelmet. A stabil kapcsolatokban összeköltöznek a párok, az esküvő is szóba kerül.

EGÉSZSÉG: csontrendszerének egy átmozgató finom masszázs mindenképpen jót tehet!

Vízöntő 

PÉNZ: hamarosan újabb irányt vesz anyagi helyzete, de a héten még türelemre intik a fényszögek. De már lehet bizakodni!

MUNKA: a héten több feladattal is megbízhatják, ami egy kicsit több lesz a kívánatosnál. Viszont ezzel megalapozhatja szakmai hírnevét. Lesz, akit még egy továbbképzésre is kirendelnek.

ÉRZELMI ÉLET: a szerelmespárok közül néhányan tovább fűzik kapcsolatukat egy összeköltözéssel, illetve egy együtt töltött kisebb vakációval. Ám új kapcsoltra a héten kevés az esély.

EGÉSZSÉG: itt a jó idő, ami kirándulásra, kerékpározásra buzdítja, ám sérülékeny testrésze az alsó lábszár és a boka!

Halak

PÉNZ: jó eséllyel pénz áll a házhoz! Sőt, akinek a múlt hét egy kedvező periódust indított, ez a héten tovább folytatódik.

MUNKA: akit állást szeretne változtatni, jó eséllyel a jelenleginél egy anyagilag előnyösebbet talál. A vállalkozók szolgáltatásai iránt is növekedhet a kereslet, de a megrendelésre még várnia kell.

ÉRZELMI ÉLET: a meglévő kapcsolatokban előnyös fordulatok várhatók, viszont új szerelemben még ne bizakodjanak a társtalanok. Ám jó hír, hogy nem kell sokat várniuk!

EGÉSZSÉG: egy kellemes meleg fürdő és néhány mécses, meggyújtása, átsegíti a napi fáradalmakban.

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17085641_auto_resized.png
origo.hu

Jelentős műsorváltozás lesz a TV2-n

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26456_resized.jpg?avcount=1711691714
origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084794_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090466_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Zelenszkij korábbi szövetségesének példa nélküli interjúja borzolja a kedélyeket Ukrajnában + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088272_auto_resized.jpg
ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17087829_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Nem állnak ki Varga Judit mellett + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26457_resized.jpg?avcount=1711691714
origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083650_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090709_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711691714
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090910_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyerekként is nehéz volt, na de most megbirkózol-e ezzel a helyesírási teszttel?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091872_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/JmHfTibHr1n8GMOthOqKbLlYRwMklrpXPyMmnp3NQaQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyZjk5NmE0ZWQ2YzRmMGViYjQwMmM3N2Y3ZTllMmIz.jpg
Ezo

Hétfőn érkezik a telihold, ez a négy csillagjegy már ma érezheti a hatását

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/nYMsw4zKCvYAZ6pQY_UmjgNi8htapMVwcLVH1IQzkbA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E4NTk4MmYxNDU4YTRhMTJhOTVmMmVkY2FmNjg5NGEz.jpg
Ezo

Ősi tudás tárul fel: ezt árulja el rólad az atlantiszi horoszkóp