Érkezik az újhold, ezt a lehetőséget adja most Önnek!

Pénteken ismét újhold, itt az ideje a megújulásnak.
Pénteken ismét újhold, itt az ideje a megújulásnak.

Az újhold energiájához most a Plútó és a Mars teszi hozzá az energiáit. A Plútó kvadrátban a Mars szembenállásban lesz, így kialakulhatnak feszültségek a célok és az elvárások kapcsán. Bizony a magánélet, párkapcsolat is próbatétel elé kerülhet. A Plútó nem kímél semmit, ami a személyes útjában áll, viszont teret biztosít a valódi lehetőségek felé. A kapcsolatok terén megmutatja, mennyire működőképesek, és azt is, hogyan tovább! Ne ijedjen meg, bízzon abban, ami történik.

Az újhold segít elsimítani az Önben lévő feszültségeket, és abban is, hogy megtalálja magában a békét és a harmóniát. Lazítson, és lassítson le a délutáni órákban. Gondolja végig, mennyi minden történt Önnel már ebben az évben, miben fejlődött, értékelje a haladást, és engedje meg, hogy minden a helyére kerüljön.

Megértheti, hogyan áll össze a puzzle, akkor is, ha vannak dolgok, események, melyek fájdalommal jártak. Ha sikerül elsimítani a vitás helyzeteket, érzelmi különbségeket, akkor könnyebb lesz elérni a harmóniát és a romantikát. Figyeljen oda a testi-lelki egyensúlyra is. Higgyen magában, hogy képes a béke megteremtésére. Előtérbe kerülhetnek a művészetek, a szépség, az alkotókedv.

Ha párkapcsolatban él, lepje meg a párját egy csendes , meghitt estével, díszítse fel a vacsoraasztalt, főzzön egy finom, egyszerű, nem nehéz ételt. Ha egyedül él, akkor pedig adja meg magának azt a szépséget és szeretet, amire vágyik. Egy kellemes fürdővel kényeztesse magát, de ha egy kis társaságba hívják, vagy a családdal töltheti az estét, akkor se mondjon nemet. Az újhold mindig új lehetőséget is hoz magával, vegye észre és induljon el felé. Békéljen meg magával és a külvilággal!