szakácsok

https://cdn.borsonline.hu/2018/12/8clZPC--EdKSYd4tuFUqITG3rFYQzoCFwpHD0SH9uQc/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2MyNjk5YzNlMzQzMTQ0ZjY4YTYzMGZmMmY3Yzk2Nzg2.jpg
Aktuális

Önmagával sűrítve isteni a lencseleves

Az újévi menü kihagyhatatlan fogása a lencse, ami minden évben legalább egyszer az asztalra kerül. Pontosan ezért kell rajta néha újítani egy kicsit.

https://cdn.borsonline.hu/2018/12/hZryEQqiS7B79OAWyFb47Vy-uF3qUy4DXQ2xwf9vcu0/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQ3ODkwYzVkYzE2MTRkZDhhM2VmMjg1NWVjZjliZTdh.jpg
Aktuális

Bíró Lajos: Tanuljunk meg újra pörköltet főzni!