Ügynöke üzeni: Csókolja meg a Real Madrid Bale lába nyomát!

Kiutálták Gareth Bale-et a Real Madridtól. Erről játékos-mendzsere, Jonathan Barnett beszélt.
Kiutálták Gareth Bale-et a Real Madridtól. Erről játékos-mendzsere, Jonathan Barnett beszélt.

Végleges, hogy a walesi válogatott focista, Bale 12 hónapig kölcsönjátékosként volt klubja, a Tottenham Hotspur erőssége lesz. Igaz, térdsérülése miatt csak október közepén húzhat újra futballcipőt, de most végre letisztultak a dolgok körülötte.

– Bale-lel csúnya dolgokat művelt a Real Madrid, pedig nem ezt érdemelte – mondja a Daily Telegraphnak adott interjújában Barnett. – Még szerencse, hogy nem vették el a kedvét a futballtól.

Hozzáteszi: tisztességtelen módszerekkel szórakoztak a klasszis focistával, pedig sokkal többet érdemelt volna munkaadóitól.

Úgy tűnik, a Real Madrid nem igazán tudta értékelni Bale-t © Getty Images

– Bale a Real Madridért olyan sok jót és eredményeset tett, hogy megcsókolhatnák a lába nyomát a spanyol fővárosban – emeli ki a menedzser, akitől megkérdezték: a játékos a 2022 nyaráig érvényes szerződéséből majdan fennmaradó egy évét kitölti-e majd a spanyol fővárosban?

– Kizárt. A Real Madrid-fejezet lezárult. A Tottenham mellett más klubok is bejelentkeztek érte, meglátjuk, milyen útra lépünk, ha az egy év kölcsönszerződése érvényét veszíti – hangzik Barnett válasza.