Társkeresőn élnek vissza Kenderesi Tamás fotójával

Az olimpiai bronzérmes úszó, Kenderesi Tamás fotóival próbálnak csajokat befűzni az internetes csalók.
Az olimpiai bronzérmes úszó, Kenderesi Tamás fotóival próbálnak csajokat befűzni az internetes csalók.

A népszerű internetes társkeresőn, a Tinderen élnek vissza az olimpiai bronzérmes úszó, Kenderesi Tamás fotóival. A jóképű pécsi sportoló képeit három férfi is ellopta abban a reményben, hogy nagyobb eséllyel talál párt magának.

Az úszósztár bosszús, hogy visszaélnek a képével, mert sosem ismerkedne netes társkeresőn, szerinte ez ciki lenne a részéről © Török Attila/Nemzeti Sport

Több ismerősöm is jelezte felém, visszaélnek a fotóimmal. Próbálták jelenteni az oldalnál, de valamiért nem tudták. Bár nincs semmi bajom az internetes társkereséssel, de szeretném hangsúlyozni, sosem ismerkednék ott! Egyrészt nem szorulok rá, másrészt pedig az élsportolói imázsomhoz nem illene. Vagyis ha a lányok találkoznak velem az applikáción, ne „lájkoljanak”, mert nem én vagyok – mondta a Borsnak Kenderesi.

Három különböző profilt is létrehoztak a Tinderen Kenderesi fotójával

A 23 éves úszót ettől függetlenül kellemetlenül érinti az eset.

Elsősorban nem magam miatt, hanem azért, mert sok lányt vernek így át. Nagyon kíváncsi lennék arra, hogy nézhetnek ki ezek az emberek, ha nem merik vállalni a saját fotóikat – fogalmazott az olimpiai bronzérmes, aki kiemelte: nem tervezi, hogy kamu női profilon keresztül találkát szervez le a csalókkal, hogy lebuktassa őket.