Szexi olasz tévéssel hetyeg Ibrahimovic

Rossz útra tévedt Zlatan Ibrahimovic: az AC Milan focistája egy szőke olasz csinibabával szűrte össze a levet.

Rossz útra tévedt Zlatan Ibrahimovic: az AC Milan focistája egy szőke olasz csinibabával szűrte össze a levet.

Az olasz tévé futballközvetítéseinek felkapott kedvence, Diletta Leotta kikezdett Ibrahimovic-csal. Az AC Milan svéd légiósa már korábban is adott interjút a szépséges hölgynek, sőt, együtt fitneszeztek, de viszonyuk a jelek szerint most jóval szorosabbá vált.

Legalábbis ez történt a Chi újságírója szerint, aki felismerte a párt, amint elmélyülten vacsoráznak egy milánói étteremben. Egészen pontosan: Ibrahimovic hajnali fél kettőig múlatta az időt a tévéssel.

A dolog szépséghibája, hogy a tévés egyébként eddig párkapcsolatban élt Daniele Scardinával. Az itáliai hivatásos ökölvívó viszont a napokban összecsomagolt, és a haverjaival Ibizára távozott pihenni. Szakításuk állítólag nem volt bonyodalommentes – nem kizárt, hogy Diletta Leotta a skandináv focista mellett szeretne kikötni.

Szexi tévéssel kavar a focista © AFP

Kérdés, mit szól ehhez a labdarúgó svéd élettársa, Helena Seger, aki 2006-ban és 2008-ban két gyermekkel ajándékozta meg a sportolót?

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors