Kű Lajos: Lionel Messit nehéz kikapcsolni

Holnap este a labdarúgó BL G csoportjában a Ferencváros legnehezebb feladata elé néz, hiszen nyitómeccsén az FC Barcelonával idegenben játszik.
Holnap este a labdarúgó BL G csoportjában a Ferencváros legnehezebb feladata elé néz, hiszen nyitómeccsén az FC Barcelonával idegenben játszik.

Kű Lajos a pontos számát nem ismeri, hányszor vendégeskedett a Camp Nou-stadionban, ezúttal a vírus miatt a tévé előtt drukkol. Az Aranycsapat Alapítvány elnöke abban hisz, hogy

Szergej Rebrov edző játékosai legfeljebb egygólos vereséggel távoznak az oroszlánbarlangból.

– A mieink a világ legjobbjai ellen küzdenek, és ha labdavesztés után rögvest visszazárnak, akkor kizárt a KO-vereség – mondja a 72 éves Kű, aki három futballcsapatért rajong: a katalánokért, a Fradiért és a Fehérvár FC-ért. – Nem kétséges, ha Messit hagyják játszani, akkor képtelenség kikapcsolni.

Kû Lajos elismeri, hogy a világ egyik legjobb futballistája az argentin világsztár. Ha hagyják, szinte képtelenség lefogni, s akkor Messi ontja a gólokat is

Kű Lajos elárulta, katalán ba­rátai boldogan újságolták a na­pokban, hogy Messi megbékélt már a Barcával, és szerintük sose távozik a klubtól, mert nem feledi, hogy 22 éve Carles Rexach klubigazgató mennyit segített neki, amikor Barcelonába hozta növekedésihormon-betegsége kezelése okán.

– A hét végén a Barca belefutott ugyan a Getafe ellen egy vereségbe (1-0), ami nem szabad, hogy megtévesszen senkit a ma­gyarok közül. Szerintem na­gyon hiányzik Messinek Luis Suárez, akivel „vakon” is megértették egymást a pályán – folytatja Kű, aki 1978-ban az FC Bruges szerelésében a Liverpool elleni BEK-döntőben futballozott.

– A katalán fővárosban máig rajonga­nak a magyarokért, szurkolóik Kuba­la Lászlót minden idők legjobb Barca-játékosának választották meg, persze Czibor Zoltánt és Kocsis Sándort sem feledik. Bí­zom benne, hogy holnaptól megtanulják majd a katalánok a fradisták ne­veit is.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors