Kínos: Zidane fia elszerette Asensio nőjét

Zavarban lehet Zinedine Zidane, mivel négy közül az egyik fia, Luca szemet vetett a Real Madrid focistája, Marco Asensio nőjére.
Zavarban lehet Zinedine Zidane, mivel négy közül az egyik fia, Luca szemet vetett a Real Madrid focistája, Marco Asensio nőjére.

Most aztán nem tudja a Real Madrid trénere, Zidane, miként kezelje a helyzetet. Történt, hogy 22 éves fia, a Real Madrid Castilla kapuját őrző Luca lecsapta Asensio kezéről a csaját. A 27 éves Marina Muntaner persze elég gyakran váltogatja ágyában a focistákat. A sor Ximo Navarróval kezdődött.

View this post on Instagram

Enjoy🤍☀️🌊.

A post shared by Luca Zidane (@luca) on

A csinos nő az RCD Mallorca focistájával járt, de az akkoriban ugyanott kölcsönjátékosként szereplő Asensióval szűrte össze a levet. A 27 éves modell eddig több vállalkozásba is belevágott, DJ-ként is kedvelték. Aztán persze Asensióba is beleunt, ezért a nála öt évvel fiatalabb Luca Zidane jött a sorban. Azóta sülve-főve együtt vannak.

Nemrég Zinedine és felesége, Veronique társaságában Ibizán nyaraltak, pancsoltak a papa bérelt jachtján, miután a Real Madrid kiesett a Bajnokok Ligájából.

Ez is érdekelheti

Zidane: a fiam is a Realban fog játszani

Maldini nem érhette meg unokája előrelépését

Pep Guardiola retteg a VAR-döntésektől

– Hogy mit szólok Luca választásához? – kérdezett vissza a Marca újságírójának a francia tréner.

Luca felnőtt férfi, Marina felnőtt hölgy. Biztosan tudják, mit tesznek. Asensio pedig akkor játszik nálam, amikor jó formában van, tudniillik a futballnak semmi köze a párkapcsolatokhoz.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors