id. Gattyán György lett a frissen megalakult Országos Teqball Szövetség elnöke

2020. június 27-én hivatalosan megalakult az Országos Teqball Szövetség (OTESZ), amelynek közgyűlése id. Gattyán Györgyöt választotta meg első elnökéül. Az irányító szervezet részese lesz a Teqball hazai, illetve nemzetközi fejlődésének is és jól strukturált módon fog irányt mutatni a több mint 100 regisztrált Teqball játékosnak Magyarországon, miközben központi szerepe lesz a verseny-, valamint a bajnoki-rendszer kialakításában is.

Az újonnan megválasztott elnök, id. Gattyán György – a Nemzetközi Teqball Szövetség társalapítójának és alelnökének, Gattyán Györgynek édesapja – a következőket mondta:

– Mielőtt megalakult volna az Országos Teqball Szövetség, a Phoenix Teqball Academy-vel fáradhatatlanul dolgoztunk további versenyképes Teqball klubok alapításán Magyarországon. Ezeknek a kluboknak egészen mostanáig nem volt olyan összefogó vezér szervezetük, akitől iránymutatást várhattak. Nagyon örülök, hogy a szintén újonnan megválasztott vezetőséggel együttműködve hozzájárulhatunk a sport hatékony és gyors fejlődéséhez hazánkban – mondta id. Gattyán György.