Hat meccstől eltiltották, mert megsértette a riválisát

November 30-ig nem húzhat futballszerelést Junior Flemmings, mivel egy bajnoki meccsen emberi méltóságában sértette meg ellenfelét.
November 30-ig nem húzhat futballszerelést Junior Flemmings, mivel egy bajnoki meccsen emberi méltóságában sértette meg ellenfelét.

A Phoenix Rising focistája, Flemmings a bevallottan meleg Colin Martinra (San Diego Loyal) tett megjegyzést nemi hovatartozása okán, amit az illető érthetően zokon vett.

A sértést többen hallották, így utólag az Egyesült Államok profi labdarúgó szövetsége kérdőre vonta a jamaicai légióst. Flemmings egyébként a melegek arrafelé egyezményes megszólításával, a "kövér fiúval" élt.

Flemmings (sárga mezben) a kényszerpihenő alatt elgondolkozhat azon, hogy máskor inkább jobb lakatot tenni a szájára © Getty Images

Az eset közfelháborodást váltott ki az amerikai futballdrukkerek táborában. Az egyik kommentelő szerint Flemmings játékengedélyét egy teljes idényre be kellett volna vonni büntetés gyanánt úgy, hogy még az alapfizetését is elvehették volna tőle.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors