Fradi-továbbjutást jósol Picur, a kandúr – videó

Esélye sem lesz a Dinamo Zagrebnak a Fradi elleni BL-selejtezőn. Legalábbis ezt jósolja a Fővárosi Nagycirkusz cicája, Picur.
Esélye sem lesz a Dinamo Zagrebnak a Fradi elleni BL-selejtezőn. Legalábbis ezt jósolja a Fővárosi Nagycirkusz cicája, Picur.

Fradi-sikert jósol a Bors jövőbe látó macskája, Picur. Lapunk a Fővárosi Nagycirkusz akrobatáját kérte fel, hogy tippelje meg a Dinamo Zagreb elleni sorsdöntő BL-focimeccs végkimenetelét. Habár a magyar és a horvát klub címerével ellátott papírcilinderben is a kedvenc virslije lapult, az örökbe fogadott cica egy percet sem hezitált, gyors léptekkel közelítette meg az FTC jelölésű kelléket, amivel világossá tette: hazai pályán kiharcolják a győzelmet a zöld-fehérek.

Először jósolt Picur, de ha be­jön a megérzése, akkor az ötös lottó számait is megjátszom a segítségével. Természetesen a cicusunk társaságában mi is megnézzük a meccset, és szurkolunk a zöld-fehérek továbbjutásáért – mondta az egyéves kandúr gazdája, Horváth Fatime.

Sőt ha nyer a Fradi, akkor fradis masnit kap Picur a nyakörvére, és legközelebb abban lép majd fel a nagyérdemű előtt. Ha a jóslat beteljesül, akkor a rájátszásba kerül a magyar bajnok, ami egyben azt is jelentené, hogy már biztosan kivívja valamelyik nemzetközi kupasorozat főtábláján a részvételt. A csoportkörbe jutás két meccsen dől majd el, a győztes a BL-ben, míg a vesztes az Európa Ligában folytathatja.