Dzsudzsák a jövő héten aláír a Lokiba? Tőzsér nem cáfolta az érkezését

A nyár legnagyobb átigazolási bombája robbanhat Debrecenben, ahová 12 év után térhet vissza Dzsudzsák Balázs. A klub jövő hétre ígért bejelentést az ügyben.

A nyár legnagyobb átigazolási bombája robbanhat Debrecenben, ahová 12 év után térhet vissza Dzsudzsák Balázs. A klub jövő hétre ígért bejelentést az ügyben.

Első hallásra őrültségnek tűnt, de most már egyáltalán nem látszik lehetetlennek, hogy Dzsudzsák tényleg hazaigazol korábbi csapatába, a következő idényben NB II-ben szereplő DVSC-be. Elértük ugyanis a Loki új szakmai igazgatóját, Tőzsér Dánielt, akinek a debreceni háza előtt napok óta parkol a 108-szoros válogatott futballista Bentley-je, és ő egyáltalán nem cáfolta a barátja szerződtetését.

Jelenleg nyilatkozatstop van a DVSC-nél, de jövő héten sajtótájékoztatót tartok, ahol ennek az ügynek a részleteiről is beszélni fogok – árulta el a Borsnak Tőzsér, akitől azt is megkérdeztük, elképzelhető-e, hogy Dzsudzsák résztulajdont vásárol magának a jelenleg csaknem 100 százalékig önkormányzati kézben lévő klubban. Az előző idény végén visszavonult futballistából lett szakmai igazgató azonban most még erre sem kívánt reagálni.

Lehet, hogy hosszú távon nemcsak futballistaként számítanának rá © Mediaworks/Mirkó István

Természetesen kerestük Vörösbaranyi Józsefet, Dzsudzsák menedzserét is, de ő elérhetetlennek bizonyult. Ám a Magyar Nemzetnek ő is azt mondta, hogy jövő hét közepéig eldőlhet a szélső sorsa, akinek Törökországból és Egyiptomból van még megkeresése.

Balázs legutóbb még az Oláh Gábor utcában játszotta a hazai meccseket a DVSC-ben © MTI

Mint az sok helyütt megjelent, a Loki az NB II-ben is 1,2 milliárd forintos költségvetésből gazdálkodhat, és éppen Tőzsér visszavonulásával felszabadult egy közel 10 millió forintos havi bérösszeg Dzsudzsák részére. Természetesen ez meg sem közelíti az arab al-Ainnál kapott fizetését – de egyrészt talán már nem mindenáron a pénz hajtja a 33 éves nyírlugosi sztárt, másrészt bizonyosan hosszabb távon is olyan perspektívát vázoltak fel számára, ami vonzóvá teheti a debreceni visszatérését.

Kapcsolódó jegyzetünk itt olvasható!