A felismerhetetlenre vert Busai Attila a Borsnak: Sín tartja az állkapcsomat

Egy ferencvárosi szórakozóhelyen úgy megverték a Fradi korábbi focistáját, Busai Attilát, hogy rá se lehet ismerni. A játékos a Borsnak kórházi ágyáról írta meg, hogy beszélni sem tud. 

Egy ferencvárosi szórakozóhelyen úgy megverték a Fradi korábbi focistáját, Busai Attilát, hogy rá se lehet ismerni. A játékos a Borsnak kórházi ágyáról írta meg, hogy beszélni sem tud. 

Sín tartja az állkapcsát és beszélni sem tud a Fradi korábbi focistája. Busai Attilát szerdán a budapesti rakparton található egyik szórakozóhelyen verték el, de kegyetlenül. Kórházba szállították, az eltört arccsontját megoperálták.

Nem tudok beszélni, sín van a számban! Ma döntenek az orvosok, hogy meddig tartanak bent

– írta a Borsnak Busai, aki ennél többet nem kívánt elárulni sem a verés körülményeiről, sem az állapotáról.

Busai már a Fradiban sem elsősorban a játéktudásával vívott ki magának elismertséget © Bors Archív

Mindenesetre lapunk úgy értesült, hogy a 31 éves támadó középpályás a bárban felejtett sapkájáért ment vissza a barátjával, amikor összekülönbözött egy társasággal. Busai állítólag ráhajtott az egyikőjük barátnőjére, szóltak neki többször is, hogy ezt nem kellene, a legutóbb az indiai második ligában szerepelt focista a figyelmeztetés ellenére sem tágított. Na, ekkor estek neki a játékosnak.

Két fényképet is láttam Attiláról. Egyik közvetlenül az eset után készült róla, a másik napokkal később. Rá sem ismertem volna, a szeme helyén csak dudorok voltak, döbbenetesen nézett ki

– nyilatkozta a Borsnak egy informátor.

A rakpart egyik szórakozóhelyén balhézott össze egy társasággal © MTI

Más szemtanúk állítása szerint az MTK-t, a Fradit és a Diósgyőrt is megjárt focistát már délután is igen vidám hangulatban látták a belvárosban az egyik barátjával.

– A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen, mert a rendelkezésre álló adatok szerint 2020. augusztus 5-én 21 órakor egy IX. kerületi szórakoztatócentrumban egyelőre ismeretlen tettesek bántalmaztak egy férfit, aki nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett – írta a rendőrség.

Mint megírtuk, a múlt héten dőlt el, hogy Busai mégsem igazol a svéd harmadosztályba.

Nem ez az első eset

Már korábban is bajba került egy átmulatott éjszaka után Busai. Négy évvel ezelőtt, még a Fradi játékosaként Varga Rolanddal együtt csapódtak betonfalnak autójukkal. Mindkét játékos ittas volt, utóbbi vezette a kocsit.