LUXUS

Igazi luxus várja Ronaldót, végleg hazaköltözhet a sztár

SZS

Létrehozva: 2023.06.06.

Módosítva: 2023.06.06.

Cristiano Ronaldo feltehetően Portugáliába költözik, ahol Cascaisban, Quinta da Marinhában lassan elkészül a lakóépülete.

Cristiano Ronaldo a 197. válogatottbeli meccsére készül

Forrás: AFP

Cristiano Ronaldo nem csak a tárgyakért fizet, az alkalmazottait is megbecsüli. Napvilágot látott, hogy a portugál labdarúgó kifejezetten magas fizetéseket kínálva keres alkalmazottakat új, portugáliai luxusotthonába, mely egy hektáros területen található és körülbelül 3000 négyzetméter összterületű. Aki szeretne nála dolgozni, az ABC szerint havi 6000 eurót (2,2 millió Ft) kereshet. A négy alkalmazott között egy-egy komornyik és szakács helye biztos, a másik két beosztott munkakörét nem tették közzé. A szerződéskötés előtt titoktartási megállapodásokat írnak alá, hiszen CR7 családjának biztonsága mindenek előtt való.

Fotó: Pixabay.com

Az építmény, mely Ronaldo és élettársa, Georgina tulajdona Portugáliában, Quinta da Marinhában, Cascaisban található. Eredeti költségvetése 12 millió euró (5,1 milliárd Ft) volt, ami azóta 21 millióra (9 milliárd Ft) duzzadt. A plafont verdeső magas infláció és az elszabadult építési költségek, nevezetesen az anyagköltségek hozzájárultak ahhoz, hogy az ingatlan építésébe tervezett beruházás csaknem megduplázódott. Más luxusrészleteket is érdemes említeni. A kastélyban olyan exkluzív tárgyak találhatók, mint színarany csapok, olasz márványborítás, egy Louis Vuitton falfestmény, amit kizárólag Ronaldóék számára terveztek.

A jelek arra utalnak, hogy a futballsztár famíliája hamarosan Ronaldo szülőhazájába költözik, tudniillik a gyermekeiket a következő tanévre a carcavelosi St. Julian's Schoolba íratták be.

Luxus, felsőfokon

Ami a kúria része:
*tornaterem
*teniszpálya
*bel- és kültéri úszómedence
*húsz autó befogadására alkalmas garázs

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek