2 milliót fizetett a szexért a válogatott focista

A kenyai válogatott középső védője komoly bajban van. Azt írták róla, hogy egy 19 éves lánynak fizetett a hancúrozásért.
A kenyai válogatott középső védője komoly bajban van. Azt írták róla, hogy egy 19 éves lánynak fizetett a hancúrozásért.

Az egykor a Tottenham Hotspur-ben futballozó kenyai Victor Wanyama ügyvédet fogadott. Érthetően nem tetszik neki, hogy a közösségi oldalakon azt terjesztik róla: a 19 éves kenyai Shakillát ágyba vitte, és ezért

2 millió forinttal egyenértékű kenyai shillinget fizetett neki.

Wanyama a Star című lap szerint élénken tiltakozik, gőze sincs arról, hogy ki találta ki a mesét. Mondjuk a focistára nem vet túl jó fényt, hogy maga az örömlány is beszámolt arról: 15 ismert kenyai celebbel vállalt be szexuális együttléteket – természetesen mindet pénzért. Közöttük volt a sportoló is.

Foghatja a fejét a focista, miután kiderült róla: prostinál járt © Getty Images

Wanyama egyébként Angliát elhagyva a kanadai Montreal Impacts együtteséhez írt alá, mindamellett ő a kenyai nemzeti tizenegy csapatkapitánya is.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors