PR Cikkek

VARIQ luxuskabin: pihentető otthoni oázis (x)

Létrehozva: 2013.12.28.

Ki ne szeretne egy saját „szépségkabint” az otthonába, ahol személyre szabott feltöltődésben és pihenésben lehet része, amikor csak akarja? A VARIQ intelligens luxuskabinjai ezt kínálják: exkluzív környezetben élvezhetjük a szauna, a pezsgőfürdő, a sószoba vagy a házimozi jótékony hatását, miközben a lábunkat sem kell kitennünk otthonról.

A VARIQ intelligens luxuskabinjai ezt kínálják: exkluzív környezetben élvezhetjük a szauna, a pezsgőfürdő, a sószoba vagy a házimozi jótékony hatását, miközben a lábunkat sem kell kitennünk otthonról. Az egészséges életmód és a minőségi pihenés felértékelődésével terjed az otthoni wellness, azaz a sokáig csak „házon kívül” elérhető kikapcsolódási formák beépítése az otthonokba.

Ma már nem számít különlegességnek, ha valaki szaunát vagy masszázskádat tervez leendő házába, az azonban, hogy több csúcsminőségű szolgáltatást egy helyen, mintegy „házi szépségszigetként” érhessen el valaki a saját otthonában, kuriózumnak számít. A VARIQ intelligens luxuskabinjai igazi oázist jelentenek tulajdonosuknak, akár szinte egy teljes wellnessközpont lehetőségeit nyújtva – miközben ki sem kell mozdulni otthonról!

A bárhol – akár lapos tetőn is – elhelyezhető kabin segít kiszakadni a stresszes hétköznapokból, hiszen teljesen egyéni, testre szabott pihenést biztosít. Hogy pontosan hogyan, az csak a tulajdonosától függ, hiszen megválasztható a kabin színe, funkciója és berendezése is. Szauna, sókabin, fényterápia, házimozi élmény… Bármelyik megvalósítható a csúcsminőségű kabinokban, attól függően, hogy kinek mit jelent a kikapcsolódás, a feltöltődés. Sőt, a kabinok tetszőlegesen összeépíthetők, így akár egy komplett wellness-oázist is létrehozhatunk otthonunkban.

A különböző luxuskabinmodellek más-más szolgáltatást kínálnak. Az infra- és a finn szauna segít a mindennapos stresszoldásban, aktivizálja az immunrendszert és regenerálja szervezetünket. Ehhez most már nem kell elmenni otthonról és idegenekkel együtt szaunázni, hiszen ezt saját otthonunkban kényelmesen megtehetjük.

Egy fárasztó nap után hazatérve mi eshetne jobban, mint egy kellemes pezsgőfürdő?! Masszírozó hatása a testi és lelki feltöltődés élményét nyújtja, fél óra alatt szinte kisimítja a napi hajszában elfáradt idegrendszert. Ha a sókabinfunkciót (is) választjuk, luxuskörülmények között töltődhetünk fel energiával: a sótéglák jótékony hatása és a kellemes, relaxáló környezet garantálja a teljes felüdülést.

A feltöltődéshez nemcsak a testi, de a lelki kikapcsolódásra is szükség van – például egy high-tech kialakítású házimoziteremben! Nincs az a szupertévé, ami felérne ezzel az élménnyel, amit megoszthatunk a barátokkal, vagy akár a kedvesünkkel is egy romantikus randevú keretében. Sőt, akár saját szivarszobát is telepíthet otthonába bárki, ahol vendégeivel exkluzív környezetben hódolhat a dohányzás élvezetének anélkül, hogy a nemdohányzókat zavarná.

A személyre szabható VARIQ luxuskabinok megálmodója, Pődör Csaba, többszörös kick-box magyar bajnok és Világkupa-győztes a saját bőrén tapasztalta, mit jelent a mindennapokban a feltöltődés, a testi-lelki harmónia. A gépészmérnökként végzett élsportolónak mindig a legjobb formáját kellett nyújtani a különböző versenyeken, amelyeket komoly fizikai és mentális felkészülés előzött meg. Cégvezetőként nem idegen tőle egy másféle világ sem: az üzleti élet stresszes mindennapjai, a tárgyalótermek és irodák zárt falai közti élet.

A tervező a természetben találta meg a maximális kikapcsolódást, s egy erdei futóedzés után született meg a természet és a legmodernebb technológiák között összhangot teremtő kabinok ötlete. A „gardenwellness” irányzatot követő, azaz a kreatívan kialakított privát kertek trendjébe illeszkedő luxuskabinok ötvözik a természet közelségét a csúcstechnológiával, hiszen saját kertünkben, mégis teljes kényelemben élvezhetjük a wellness nyújtotta élményt.

A teljesen kulcsrakészre gyártott luxuskabinok telepítése egyszerű és villámgyors: szakemberek kerülgetése helyett a megjelölt helyre szállítják a megrendelt, tetszés szerinti funkciókkal felszerelt kabint, egy daruval átemelik a stabil szintezőkeretre, majd a közművek rákötése után máris birtokba veheti új tulajdonosa. Az aprólékos gonddal megtervezett, kényelmes belső térben a fa, a fém és az üveg összhangja dominál, a megrendelő igényeinek megfelelően akár teljesen egyedi enteriőrben forrva össze. S hogy kétségünk se legyen felőle, hogy ez már a jövő technológiája, a VARIQ luxuskabinok iPad vagy okostelefon segítségével is vezérelhetők, így akár hazafelé menet aktiválhatók az egyes funkciók, beállítható a hőmérséklet, a páratartalom, szabályozható a beépített multimédia-rendszer.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088437_auto_resized.png
origo.hu

Nem atombomba volt, még csak pukkanás sem: Magyar Péteren röhögnek az interneten - itt vannak a legjobb mémek!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26453_resized.jpg?avcount=1711666510
origo.hu

Újabb drámai részletek Károly király betegségéről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090709_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089235_auto_resized.jpg
ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090504_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

„A City legyőzi az Arsenalt, de bajnok egyik csapat sem lesz”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26454_resized.jpg?avcount=1711666510
origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091972_auto_resized.jpg
travelo.hu

Videó: Ez a somogyi település a húsvéti dekorációk mogulja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711666510
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17080391_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Együtt tette meg a bejelentést a kislánnyal kapcsolatban Young G Béci és Norina

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/8eK_vTOhfWhlKUbvsCsePUVCX9HBa8EEijXqk__FAyg/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMyOTlkYjBjZjdiODRjM2E5MzQ1NTI4ZDc5MGU2OTMz.jpg
PR Cikkek

Lelki utazás Mező Misivel a Jézus és... 2. évadában (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/FrlBlEnP7IcifqfDdz8LBC7uwPOWtVxIw3RVSUPguWM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzE4NDMyZjVlMzdjMDQxNWI4YWMxYWE2ZGU4ZDkwM2Nh.jpg
PR Cikkek

Hogyan készüljünk fel az első horgászútra? (x)