Magyarország ősszel is vár! (x)

Végre itt az ősz! Az őszi hónapok is ígérnek még kellemes, meleg napokat, különösen a napfényes Dél-Alföldön, melyek tökéletesen alkalmasak a feltöltődésre a hidegebb hónapok előtt. Ilyenkor igazán kellemes kikapcsolódást nyújthat néhány óra barangolás a természet lágy ölén.

A Pósteleki Szabadidőpark kedvelt kirándulóhely a helyiek körében, ami nem meglepő, hiszen a parkerdő számtalan szabadidős lehetőséget nyújt. Tökéletes hely a kikapcsolódásra, túrázásra. Megéhezve pedig kiépített tűzrakó helyek biztosítják a szalonnasütés lehetőségét a túrázóknak.

Egy másik jól ismert kirándulóhely Szanazug. Többek között lehetőség van sétahajózni, csónakázni vagy kajakozni, valamint a horgászat is kedvelt időtöltés lehet a zavartalan partszakaszokon.

A kisebb kirándulásokat követően pedig egy pihentető wellness nyújthat maximális feltöltődést a gyulai Hunguest Hotel Erkelben.

A szálloda legvonzóbb egyedisége, hogy közvetlen átjárást biztosít az 5 csillagos fürdőkomplexumba, a Várfürdőbe. Ha meghoztuk a kedvét egy igazi őszi sétára a napfényes Alföldön, akkor a Magyarország ősszel is vár! ajánlat Önnek szól.