Férfiak csúcsrajáratva (x)

Vitaminok férfiaknak az állóképesség növelésére

Rohanó világunkban egyre több helyen kell megállni a helyüket a férfiaknak. Jó lenne időt szakítani a munka mellett a családra, a szórakozásra, az intim együttlétre.

A stressz, a fokozott szellemi és a fizikai terhelés miatt csökken a férfi szervezet ellenállóképessége, teljesítőképessége. A kimerültség leküzdésére, az immunrendszer erősítésére és a szexuális élet támogatására segítséget jelenthet olyan természetes növényi hatóanyagokból álló komplex multivitamin, amely helyreállítja a szervezet egyensúlyát.

Gyógynövények, ásványi anyagok pótlásával nem csak a szexuális energia fokozható

Az örömteli szexuális együttlét ugyanúgy hozzátartozik a kiegyensúlyozott mindennapokhoz, mint a lélegzetvétel, a finom ételek és a pihentető alvás.

Vannak élethelyzetek, amikor a szexuális teljesítmény csökken, de nem kell feltétlenül így lennie. A kiegyensúlyozott szexuális élet a legfontosabb dolgok közé tartozik, mondhatjuk mindennek a gyökere.

A ginseng és a ginkgo biloba növeli a vitalitást, javítja a közérzetet, együtt támogatják a periferiális véráramlást és a mentális aktivitást. Külön érdemes kiemelni a koreai ginzenget, amelyet hagyományos erősítőszerként ajánlanak az állóképesség és az energia növelésére, valamint a szervezet pihentetésére fizikai-szellemi kimerülés esetén.

Növekvő ellenálló képesség, teljesítőképesség

Egyes vitaminok, nyomelemek kiemelt szerepet játszanak a férfi szervezet védelmében, kiegyensúlyozott működésében. Az antioxidáns A-, C- és E-vitaminok segítik az immunrendszer működését.

A B-vitaminok számos enzim működéséhez létfontosságúak, részt vesznek a szervezet energiatermelő folyamataiban, részleges hiányuk csökkentheti a fizikai-szellemi teljesítőképességet. Az izomépítésben az L-arginin bevitele nyújt segítséget.

Férfihormon és a reproduktív funkciók

A B6- és a B12-vitaminok bevitele a tesztoszteronszint fenntartását segíti. A multifunkciós folsav (B9) a férfiak reproduktív funkciójában, a spermiumok képződésében is fontos. A szelén fontos szerepet tölt be a a reproduktív szervek, az immunrendszer működésében és a spermaképződésben. A cink hozzájárul a megfelelő termékenységhez és szaporodáshoz, szükséges az egészséges sejtosztódáshoz.

MAXIMUS-férfierő kapszula

2 hét: javuló állóképesség

1 hónap: kiegyensúlyozottság

3 hónap: normál szexuális energia

A Maximus-férfierő rendszeres naponkénti alkalmazása minden férfi számára javasolt. Hatóanyag-kombinációja kiemelten hasznos fokozott fizikai és szellemi megterhelések idején, idősödő korban, a mentális-fizikai-szexuális egészség támogatására (tesztoszteron-szint, spermium-termelődés). Ajánlott sportolóknak az izomtevékenység támogatására.

További információ: www.maximus.hu

Kapható bioboltokban és a shop.harmaforte.hu webáruházban.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors