PR Cikkek

Mit tudhatsz meg magadról a kínai asztrológia segítségével? (x)

Címkék
horoszkóp

Létrehozva: 2022.01.28.

Módosítva: 2022.01.28.

A kínai asztrológia számos információt elárul rólad. Nézzük, hogy melyek ezek!

A kínai asztrológia négyoszlopos sorselemző rendszere logikus és könnyen értelmezhető. A négy oszlop a születés évét, hónapját, napját és óráját jelöli. Ezekből nagyon sok információ kiolvasható egy személyről, pontos leírást lehet készíteni viszonylag rövid idő alatt.

A kínai horoszkópban mindegyik oszlopban két-két szimbólum található, amelyek kiterjednek az életed minden egyes területére. Nyolc szimbólummal leírható a személyiséged, az erősségeid, a tehetségeid, a különböző életterületekhez való viszonyulásod.

Mi lehet ez a nyolc szimbólum egy képletet tekintve?

A kínai asztrológiában tíz Mennyei Törzs és tizenkét Földi Ág található. A tíz Mennyei Törzs az öt elem (fa, tűz, föld, fém, víz) jin és jang polaritásai. A tizenkét Földi Ág pedig a tizenkét állatövi jegyet jelenti.

A tíz Mennyei Törzs: Jang Fa, Jin Fa, Jang Tűz, Jin Tűz, Jang Föld, Jin Föld, Jang Fém, Jin Fém, Jang Víz, Jin Víz.

A tizenkét Földi Ág: Patkány, Bivaly, Tigris, Nyúl, Sárkány, Kígyó, Ló, Kecske, Majom, Kakas, Kutya, Disznó.

A te születési képletedet is négy-négy szimbólum alkotja az előbb felsorolt Mennyei Törzsek és Földi Ágak közül. 

A születés éve

Legtöbben ismerik a születési évük kínai állatjegyét, viszont nem ez a leglényegesebb eleme a kínai horoszkópnak. A születés éve a külvilágban való megjelenésedet írja le. Ez határozza meg, hogyan viselkedsz számodra idegen emberek társaságában, és mik az első benyomások rólad.

A születésed éve a nagyszüleiddel való kapcsolatodat is megmutatja. Tágabb értelemben véve ismerteti az országot, várost, falut ahol élsz.

A kínai asztrológiában a születés évének szimbóluma erőteljesen áthatja az életedet 17 éves korodig.

A születés hónapja

A születésed hónapja arról mesél, hogy milyennek látnak a barátaid, közeli ismerőseid. A kínai horoszkóp ezen része mutatja meg, hogyan viselkedsz a munkahelyeden. A kínai asztrológiában a születésed hónapja jelzi, hogy milyen típusú foglalkozások illenek hozzád. Egy asztrológus egy elemzés során nem konkrét szakmákat fog ajánlani neked, inkább a benned rejlő képességekre hívja fel a figyelmedet.

A születés hónapja jelzi a szüleiddel való kapcsolatodat. Képet ad arról, milyen a köztetek lévő kapcsolat, illetve te hogyan látod őket. Mutatja a testvéreidet, és a velük való viszonyodat.

A születés hónapjának szimbóluma hangsúlyossá válik 17 és 35 éves korod között.

A születésed napja

Ez az, ami leginkább meghatároz téged, a viselkedésedet, a gondolkodásmódodat, a szokásaidat. Ebből látható, hogy milyen elvek mentén éled az életedet, mik a problémamegoldási stratégiáid. A kínai asztrológiában ez a személyiséged esszenciája, hasonlít a nyugati asztrológiából ismert napjegyhez. Ezeket a jellemzőket viszont nem látja már a külvilág, csak azok az emberek tapasztalhatják, akik nagyon közel állnak hozzád.

A születésed napjából lehet következtetni a párkapcsolati életedre. Látható, hogy milyen típusú társakat vonzol be. Kiolvasható, hogy mi a fontos számodra a szerelemben, mik az igényeid, legbelül milyen társra vágysz. 

A születésed napja meghatározza az egész életedet, különösen 35 és 60 éves korod között.

A születés órája

A születés órája jelzi a legbelső vágyakat, álmokat, azt amivé szeretnél válni. A születési hónap szimbolizálja a munkát, a születési órád viszont a hivatást. Ami az a tevékenység, melyet tényleg szívből végzel és nem csak az anyagi szükségleteket elégíted ki vele.

A születés órája mutatja a gyermekedet, milyennek látod őt, és milyen a kapcsolatod vele. Mutatja az embereket, akikről gondoskodsz. Például, ha tanár vagy akkor a diákjaiddal való kapcsolatodat jellemzi. Amennyiben szolgáltatásban dolgozol, leírja a klienseidet, hozzád fordulókat.

A születésed órája hangsúlyosabbá válik 60 éves korod felett.

Szerencseoszlopok

A horoszkóp ábra részei az un. Szerencseoszlopok, melyek tíz éves szakaszokra bontják egy személy életét. Ezekben a szakaszokban különböző típusú tanítások, leckék jelennek meg a személyes életedben. Miután letelt egy tíz éves szakasz, lezárul egy korszak és új típusú feladatok jelennek meg.

Amikor egy ilyen szakasz véget ér, nagyobb horderejű változásokra számíthatsz az életedben. Új irányok felé indulhatsz, például munkahelyet válthatsz, belevághatsz egy teljesen új dologba, jöhetnek fordulópontok.

Mindennek rendelt ideje van az életedben, a kínai asztrológia Szerencseoszlopai abban segítenek, hogy azzal foglalkozz, ami az energiák által támogatva van. Amikor nem az árral szemben úszol, hanem a folyásiránnyal megegyezően, akkor sokkal könnyebben jönnek majd a sikerek.

Előrejelzés

A kínai asztrológiában a képleted, a Szerencseoszlopok, és az aktuális év összevetésével lehet előrejelzéseket is készíteni. Ezeknek az a céljuk, hogy felkészítsenek téged a várható feladatokra. Itt hangsúlyozom, hogy az asztrológia nem jóslás, nem lehet vele pontos és biztosan bekövetkező eseményeket előre jelezni, inkább tendenciákat lát egy asztrológus.

Az előrejelzések segítségével megtudhatod mire érdemes figyelni az elkövetkező időszakban, milyen típusú feladatok várhatók, mire számíthatsz a különböző életterületeken. Egy asztrológiai elemzésen útmutatást kapsz, hogyan időzíts, melyek a legkedvezőbb hónapok, napok bizonyos tevékenységekre.

Ön- és sorsismeret

A végére hagytam az asztrológia két leglényegesebb célját: ismerd meg önmagad és a sorsodat. Sokkal hasznosabb, ha a szórakozás helyett önfejlesztési célból foglalkozol az asztrológiával. 

Amikor ismered önmagad, helyesen el tudod magad helyezni a világban. Tisztában vagy a képességeiddel, tehetségeddel, és tudatosan használod azokat. Ezek mellett felismered és elfogadod a hiányosságaidat, és igyekszel javítani a hibáidon.

A kínai asztrológia nagyszerű segítség lehet abban, hogy felfedezd önmagad és a lehető legtöbbet kihozd az életedből. Amikor az önismeret útját járod, rádöbbensz, hogy sokkal több vagy annál, mint amit eddig magadról gondoltál.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141536_auto_resized.jpg
origo.hu

Rendkívüli hírt jelentett be a Fradi Dejan Sztankovicsról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27198_resized.jpg?avcount=1713507012
origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17137828_auto_resized.jpg
vg.hu

Új korszak kezdődik: péntektől mindenki tudni fogja, megéri-e átjárni tankolni a szomszédos országokba

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141043_auto_resized.jpg
ripost.hu

Kudlik Júlia üzent a köztévé MI-műsorvezetőjének: "Szerencse, hogy lelket nem adtak még neki!"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135527_auto_resized.jpg
vg.hu

Csengeri óriásbörtön: zajlik a toborzás, kiderült, mennyiért keresnek dolgozókat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27197_resized.jpg?avcount=1713507012
origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17093867_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Innen tudod, ha túl sok kávét iszol: a szervezeted jelez

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713507012
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713507012
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142140_auto_resized.jpg
borsonline.hu

3 csillagjegy, akiket az áprilisi rózsaszín hold alapjaiban változtat meg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142175_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/6P3dr8w9VWkWim1kR4vTxPKk3P3gFr7cdThsALefJAc/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NmNWMwY2Y4Y2I5NDQ3YzY5YjE1NzZhNTg3ZWE0NzAx.jpg
PR Cikkek

Győztesek a pályán: Lidl Kids Team nyereményjáték (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/FihJyBKp2ciBWYaEfXlM_ouhIV-_a050tUXHk6PtdKI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZjYzQ1MzdmZDYzYTQzMTM5NzdkOTQzYmQ0YTkxNTg0.jpg
PR Cikkek

Erre számíthatunk időpontok tekintetében, ha sebészeti beavatkozásra van szükségünk (x)