oldalas

https://cdn.borsonline.hu/2020/11/pq9e3kt23AwRU1k4T2IC8rNSc5aTfPlH2LiLol_r4Uk/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZiY2MyMGQ0N2NlYjRmMzc4MTJiYzlkMTg5MTRmOTcz.jpg
Aktuális

Heti riport: 80 éve méri az oldalast Gábor családja

Valódi hentesdinasztia sarjaként méri a tőkehúst a városában négy üzlettel is rendelkező Rotyis Gábor. A családi vállalkozásban dolgozik a felesége és két lányuk, Bianka és Cintia is. A családfőnek már a déd­apja is a szakmában...

https://cdn.borsonline.hu/2020/11/GBnLaKsSyXn4sRgjd5W-l8Cp8FXjJqB-KZtWRC_HnnA/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQ0MWU4NWU3Y2RiNjRiNjlhYjVlZTk4MTY1MTJlY2Fj.jpg
Test és lélek

Nesze neked fagy! Összeszedtük a legjobb kajákat a hideg ellen a húsos lencselevestől a csirkés rakott krumpliig – hétvégi menü

https://cdn.borsonline.hu/2020/01/st37rpsf8nT7Irm-KQgwrX_4n4Lcn6BDh2RVPKdAK_I/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FkNGJmNmM3NjQ3YzRlOWY5YzE1OTNhODk5NTBjNDhj.jpg
Aktuális

Öt órát sül a legomlósabb oldalas

Sok ember kedvence a csontról leomló, zamatos oldalas. Ahány család, annyi fűszerezés, a lényeg, hogy sokáig süssük. Jó hír: még diétázóknak is ajánlott!

https://cdn.borsonline.hu/2019/05/iHtY0c7DGZO6ucTQ9B51JOkLUVfBCIm5RLkfEspRtlU/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzOTg3YzI5NmRiMjQyOTNhOTEwZWVmM2ZjYjk3Yzhk.jpg
Aktuális

Szósztól lesz pikáns a grillezett oldalas

<p>A jó idővel beköszöntött a grillszezon és a kerti sütögetések időszaka. Kertje, terasza sajnos nem mindenkinek van, de az étvágyát bárki kielégítheti ezekkel a finom falatokkal, mivel a konyhában is elkészíthetők.</p>

https://cdn.borsonline.hu/2018/04/FC5TiaGVu8jjENFn15FOEKVD8M5eNdzqbPltyJt18E4/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBmY2ZiZDM4ZjgyMDQ3MzE4YzY1ZDRhYjAwYTYxZjMy.jpg
Aktuális

Eláruljuk: ez a titka a tökéletes sült oldalasnak

<p>A sült oldalas fűszerezését mindenki a saját szájíze szerint készíti, egy dologban azonban minden magyar egyetért: belül omlós, kívül pedig ropogós a tökéletes oldalas. </p>